NotosCraft
İskeletor.
Merhaba Arkadaşlar 1.16.5 Skyblock Sunucusu Kurmayı Düşünüyorum Lakin Kaç GB ideal olabilir sizce benim aklımdan geçen 6gb AMD Ryzen 3900x almayı düşünüyorum
Merhaba Arkadaşlar 1.16.5 Skyblock Sunucusu Kurmayı Düşünüyorum Lakin Kaç GB ideal olabilir sizce benim aklımdan geçen 6gb AMD Ryzen 3900x almayı düşünüyorum
teşekkür ederim10 gb al ileriye dönük olsun kafan rahat olsun.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.