Selamlar, yine Plasyum.Com sponsorluğundaki bir çekilişe hoş geldiniz.
Bu çekilişimizde;
5 Kişiye 10₺ Plasyum Kredisi
Hediye ediyoruz.
Plasyum Kredisi ile ister anında Elmas Paket Minecraft Premium, isterseniz de üzerinde kendiniz kredi ekleyerek daha üst bir paket ya da OptiFine vb. bir ürün alabilirsiniz.
Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler;
Konunun altına "Çekilişe katılıyorum, Discord kullanıcı adım: xxxxx#0000" şeklinde Discord hesabınızı içeren mesaj atmak. Plasyum'u ziyaret etmek.
» Çekiliş 4 Nisan Cumartesi sona erecektir. «
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.-Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Daha çok etkinlik ve çekiliş için discord sunucularımıza katılmayı unutmayın!
Ekli dosyayı görüntüle 7850
Çekilişe katılıyorum, Discord kullanıcı adım: Baran#3892
Çekilişe katılıyorum, Discord kullanıcı adım: Sergen Efendi#5034Selamlar, yine Plasyum.Com sponsorluğundaki bir çekilişe hoş geldiniz.
Bu çekilişimizde;
5 Kişiye 10₺ Plasyum Kredisi
Hediye ediyoruz.
Plasyum Kredisi ile ister anında Elmas Paket Minecraft Premium, isterseniz de üzerinde kendiniz kredi ekleyerek daha üst bir paket ya da OptiFine vb. bir ürün alabilirsiniz.
Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler;
Konunun altına "Çekilişe katılıyorum, Discord kullanıcı adım: xxxxx#0000" şeklinde Discord hesabınızı içeren mesaj atmak. Plasyum'u ziyaret etmek.
» Çekiliş 4 Nisan Cumartesi sona erecektir. «
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.-Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Daha çok etkinlik ve çekiliş için discord sunucularımıza katılmayı unutmayın!
Ekli dosyayı görüntüle 7850