Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Selamlar
Açmayı planladığım sunucu için
Ada sıralamasında ki kişilere otomatik olarak rol vermek istiyorum
mesela 1. oldu adam rol gelicek 2. düştüğünde 2.deki rol gelicek
ilk 5 veya 10 dan çıktığı zaman da rolleri gidicek
Skript mi plugin mi bilemedim buraya açtım
Edit: Iridium SkyBlock kullanıyorum
Performans için haftada bir çalışabilir
Son düzenleme:
RequaizeN
Requlogia Minecraft Hizmetleri
- En iyi cevaplar
- 19
- Web Sitesi
- requlogia.com.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Ada sıralamasını kontrol eden bir skript istiyorsun sanırım, böyle bir şeyin performanslı olacağını sanmıyorum. Ekstra olarak hangi skyblock eklentisini kullandığını belirtmemişsin.
Selamlar
Açmayı planladığım sunucu için
Ada sıralamasında ki kişilere otomatik olarak rol vermek istiyorum
mesela 1. oldu adam rol gelicek 2. düştüğünde 2.deki rol gelicek
ilk 5 veya 10 dan çıktığı zaman da rolleri gidicek
Skript mi plugin mi bilemedim buraya açtım
Edit ile hangi plugini kullandığımı ekledim aynı zamanda performans için haftada bir çalışabilir diye bir güncelleme de yaptım.Ada sıralamasını kontrol eden bir skript istiyorsun sanırım, böyle bir şeyin performanslı olacağını sanmıyorum. Ekstra olarak hangi skyblock eklentisini kullandığını belirtmemişsin.
Bu şekilde daha performanslı olucağını düşünüyorum
xCraweL
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- mc-at.org
Merhaba ufak bir ücret karşılığında ayarlanabilir olarak bu skripti yapabilirim.
Discorddamı rol vermesini istiyorsunuz ?
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.