4cyd
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba Bati.Help forumu üyeleri, bugün sizlere "Anti WorldDownloader" eklentisini tanıtacağım. Başlıkta neden haritalarınızı korumayı unutmayın yazdığımı pek çoğunuz anlamamıştır. Bazı arkadaşlar var, Haritaları çalmaya çalışıyor ve eklenti sayesinde bu engellenecek. Hem emek hırsızlığı engellenmiş olacak, hem de artık sunucumuzdan bir şey çalamayacaklar.
Kurulum: Her eklenti gibi aynı bir kuruluma sahip indirmek için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
ve indirme işleminden sonra plugins dosyanıza atıp sunucuya restart atın, /reload atmanızı tavsiye etmiyorum, bence atmayın. Ardından restart'tan sonra bir config dosyası kurulacak orada ki bölüme istediğiniz mesajı ayarlayabilirsiniz, örnek olarak ben alttaki mesajı ayarladım,
Kod:
punish-command: kick %p Hırsız olma, insan ol!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Gerçekten işe yarıyormu maalesef ki onlarca bu tarz harita çalma programı var?
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Farklı clientlerle map çalınabiliyor, bence gereksiz bir plugin.
4cyd
Yeni bir Steve doğdu!
Farklı clientlerle map çalınabiliyor, bence gereksiz bir plugin.
Çalınır mı çalınmaz mı beni ilgilendirmez lâkin bu Anti WDL'de elinden gelebildiğince engelliyor, işte o beni ilgilendirir.Gerçekten işe yarıyormu maalesef ki onlarca bu tarz harita çalma programı var?
Gereksiz bir eklenti pek işe yaramaz demek :/Çalınır mı çalınmaz mı beni ilgilendirmez lâkin bu Anti WDL'de elinden gelebildiğince engelliyor, işte o beni ilgilendirir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.