Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba,
Sunucumda çok ilginç bir hata bulunmakta. Aslında çok önemli bir sorun değil fakat beni epey rahatsız ediyor. Oyuncular giriş yapmadan evvel spawn'da doğacak şekilde ayarladım, giriş yaptıktan sonrada son konumlarına ışınlanıyorlar problem yok ama sorun şu ki oyuncular çıkış yaptarken ne tarafa dönükse sunucuya bağlandıklarında da spawnda o tarafa bakarak doğuyorlar. Ben bunu istemiyorum, yani /setspawn /authme setspawn /mv setspawn komutlarını hangi yöne bakarken girdiysem o şekilde doğsunlar istiyorum. Hatayı anlatabildim mi bilmiyorum ama eskiden böyle bir sorunum yoktu ve çok rahatsız etmeye başladı. Bu sorun ile daha önce karşılaşan oldu mu? Eğer olduysa üstesinden nasıl geldiniz veya herhangi bir öneriniz var mı? yazarsanız sevinirim.
Sunucumda çok ilginç bir hata bulunmakta. Aslında çok önemli bir sorun değil fakat beni epey rahatsız ediyor. Oyuncular giriş yapmadan evvel spawn'da doğacak şekilde ayarladım, giriş yaptıktan sonrada son konumlarına ışınlanıyorlar problem yok ama sorun şu ki oyuncular çıkış yaptarken ne tarafa dönükse sunucuya bağlandıklarında da spawnda o tarafa bakarak doğuyorlar. Ben bunu istemiyorum, yani /setspawn /authme setspawn /mv setspawn komutlarını hangi yöne bakarken girdiysem o şekilde doğsunlar istiyorum. Hatayı anlatabildim mi bilmiyorum ama eskiden böyle bir sorunum yoktu ve çok rahatsız etmeye başladı. Bu sorun ile daha önce karşılaşan oldu mu? Eğer olduysa üstesinden nasıl geldiniz veya herhangi bir öneriniz var mı? yazarsanız sevinirim.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Essentials la alakalı bir durum
Easy Setspawn pluginin yükle configinden girdiginde spawnda dogması ayarlanabiliyor
eger başka dünyada doguyorlarsada server.properties gir level-name yi kullandıgın dünya ismiyle degiştir
Easy Setspawn pluginin yükle configinden girdiginde spawnda dogması ayarlanabiliyor
eger başka dünyada doguyorlarsada server.properties gir level-name yi kullandıgın dünya ismiyle degiştir
Erenkrblt
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.MineRose.Com
Sorun Çözüldüyse Belirtiniz Lütfen.
KadirHB
Cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır.
- Web Sitesi
- MarinaNW.Com
Sorun çözüldüyse lütfen bildirin.
paradoxtr
Seçkin madenci.
Merhaba,
Yaladığın Sorun Authme ile alakası yok , Yaşadığın sorun hangi spawn eklentisini kullanıyorsan onunla ilgili küçük bir araştırma yapmanı dilerim
Boş vaktim olursa sana kullandığın spawn eklentisinin cfg(config)ini atabilirim.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.