Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bu konuda Batıhost ile ilgili nostaljik içerikleri paylaşacağız. Ayrıca nostaljik bir bölüm açılsa daha iyi olur. Ara ara nostalji yaparız. 
Buraya birkaç görsel bırakıyorum.
2013 yılında henüz Minecraft sunucusu yerine web hizmeti veriliyordu.
Bu da 2014 yılından bir görsel. Fiyatlar hakkında yorum yapmıyorum bile.
Bu da daha eski bir görsel. Minecraft sunucuları ilk olarak kişi sayısına göre satılıyormuş.
Buraya birkaç görsel bırakıyorum.
2013 yılında henüz Minecraft sunucusu yerine web hizmeti veriliyordu.
Bu da 2014 yılından bir görsel. Fiyatlar hakkında yorum yapmıyorum bile.
Bu da daha eski bir görsel. Minecraft sunucuları ilk olarak kişi sayısına göre satılıyormuş.
luf1x
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 5
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Aga beee 
Elysion
İyi insanlar hep kaybederler, çünkü adildirler.
- Web Sitesi
- batihost.com
Her şey böyle başladı işte. 
O zamanlar hiç tercih etmezdim batihostu.
şuanda kalitesi gayet iyi.
- En iyi cevaplar
- 2
Nerden nereye
Batıhost'a 2018'in sonunda başlamıştım. Önceden biliyordum fakat aktif olarak ilgilenmiyordum. Sunucu işletme isteği geldi bir anda. Bende Batıhost'un uygun fiyatlarını görünce hemen almak için hazırlandım ve Discord sunucularına katıldım. O gün fiyatlarda 10 ₺ indirim yaptılar. Tam zamanında gelmiştim, biraz daha geç gelsem pahalı alacaktım. ._.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.