Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Öncelikle merhabalar sizlerden basit ama kendim bir türlü yapamadığım bir skripti isteyeceğim gelelim skript içeriğine
Mesela adam 10k obsidyen kırdı ve bende ona ödül olarak spawner kasası anahtarı vermek istiyorum yapabilecek yardımcı olabilecek kişiler konuya Yazarsa Sevinirim
Mesela adam 10k obsidyen kırdı ve bende ona ödül olarak spawner kasası anahtarı vermek istiyorum yapabilecek yardımcı olabilecek kişiler konuya Yazarsa Sevinirim
vicdum
Sevmek sevmekse eğer, sevmek sevmemektir.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Kod:
on break of obsidian:
add 1 to {obsidian::%player%}
{obsidian::%player%} >= 10000
execute console command "cc give p spawner %player% 1"
send "&a10.000 Obsidyen kırdığın için spawner kasası anahtarı kazandın!"
delete {obsidian::%player%}
Envanterdeki obsidyenler silinmiyo ve item gelmiyo
Kod:
options:
obsidyen: 10000 #kaç obsidyen kıracağını yazın.
odulkomutu: cc give p spawner %player% 1 #belirlenen rakamı kırdığında yürütülecek komutu yazın.
on break of obsidian:
if player has {@obsidyen} obsidian:
send "&e&lSKYBLOCK &8► &aObsidyenler başarıyla dönüştürüldü."
remove {@obsidyen} obsidian from player
execute console command "{@odulkomutu}"
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.