Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Paylaşım Better Minecraft Mod Paketi

hindipower

Yeni bir Steve doğdu!
Stajyer Moderatör
İçerik Paylaşım Ekibi
Web Sitesi
guns.lol
Minecraft oynarken hep şu hissi yaşadınız mı?
“Ya bu oyun çok güzel ama keşke biraz daha fazla içerik olsa...”
İşte tam bu noktada Better Minecraft devreye giriyor. Vanilla hissini tamamen bozmadan, oyuna bolca yenilik ekleyen efsane bir mod paketi!

Ne Var Bu Pakette?​

Yepyeni biyomlar, ormanların içinde saklanan yapılar, devasa kaleler, daha gerçekçi dağlar... Ama en güzeli şu: her şey Minecraft’a aitmiş gibi hissettiriyor.

• Yeni Mob'lar: Uçan yaratıklar, dev örümcekler, ejderhamsı boss'lar... Ama hepsi dengeli.
  • Yeni Bloklar & Yapılar: Haritayı gezerken karşınıza çıkan tapınaklar, yeraltı zindanları, terkedilmiş kaleler... Keşfetmesi aşırı zevkli.
  • Zırhlar, silahlar, büyüler: Oyunda bir anda OP olmuyorsunuz ama gelişmek daha ödüllendirici.
  • Minimap, gelişmiş envanter, görev sistemi: Küçük dokunuşlar ama oynanışı baya akıcı hale getiriyor.

Tek Başına da Güzel, Arkadaşlarla Efsane​

Ben hem solo hem arkadaşlarımla denedim.
Tek başınayken bile sıkılmak zor. Ama arkadaşlarla oynarsan, birlikte boss’lara gitmek, kaleleri keşfetmek falan baya keyifli oluyor.
Özellikle görev sistemi sayesinde “şunu yapalım mı?” derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun.

Neden Denemelisin?​

Eğer:

• “Vanilla sıkmaya başladı ama modlar çok karışık” diyorsan,
  • “Keşif odaklı, ama hikaye gibi ilerleyen bir şey istiyorum” diyorsan,
  • Ya da sadece yeni bir heyecan arıyorsan...

Better Minecraft tam sana göre.

Kurulumu Zor mu?​

Hayır! CurseForge uygulamasından tek tıkla indirebilirsin. Kurulumla uğraşmak yok, aç ve oyna.

CurseForge üzerinden Better Minecraft mod paketini kolayca indirebilirsin. Aşağıya resmi indirme sayfasının bağlantısını bırakıyorum:

Better Minecraft (FABRIC)

Bu sayfaya girdikten sonra:

1. Sağ üstteki “Install” butonuna tıklayabilirsin.
  2. CurseForge uygulaması yüklü değilse, önce onu indirmen gerekebilir.
  3. Uygulamayı açıp içinden mod paketini yükleyip oynayabilirsin.

Üst Alt