Paylaşım BİLGİSİYAR DOSTU SHADERLAR:

Mrsfoxx32

Mutant Herobrine.
Stajyer Editör
:mc_175-0:SHADER NEDİR:Tüm oyunlarda olduğu gibi Minecraft’ta da Shader, oyunun grafik kalitesini önemli ölçüde geliştiren özel eklentilerdir. Shader’lar daha gerçekçi aydınlatma, gölgeler ve su yansımaları sağlar{ }

:mc_175-0:Tüm oyunu eğlencesinin dozunu biraz daha arttırmak için shader ve birkaç mod yeterli olucaktır.........

:mc_175-0:işte size 3 bilgisiyar ve FBS dostu shader paket önerisi;

1. Super Duper Vanilla

Sonsuz kare blok evrenini biraz daha gerçekçi olsun istermiydiniz o zaman bu shader tam size göre gerçekci bulut ve su ile sizi karşılayan bu shadaer FBS dostu oynarken asla kasma yapmaz ve oyununuzun grafikleri daha etkileyici olur sizede bu oyunun tadını doyasa çıkarmak kalır ....
konu 1,.webp

Sildur's Shaders, seçeneklere odaklanan bir gölgelendirici paketidir. Piyasadaki birçok gölgelendirici paketinin, yalnızca Microsoft işletim sistemleri veya yalnızca üst düzey bilgisayarlarda çalışması gibi bazı ciddi kısıtlamaları vardır. Bu gölgelendirici paketi çoğu işletim sisteminde çalışır ve oyuncunun sahip olabileceği her türlü işletim sistemine, Minecraft sürümüne veya işlem özelliklerine hitap edecek birçok farklı sürümle birlikte gelir. Her biri kendi içinde alt türlere sahip birkaç gölgelendirici türü vardır. Örneğin, oyunun estetiğine grafiksel bir yenilik katan Canlı gölgelendiriciler adlı bir set vardır.

Geri
konu 2.webp
konu 3.webp
konu 4.webp

MOD : [12.X-1.13X],

Potato Shader [1.20x-1.13x]​

Bu, adından da anlaşılacağı gibi, gerçek bir PC'de bile kullanılabilmesi için olabildiğince hafif kalmaya çalışan bir gölgelendirici paketidir. Ancak, efsanevi dinamik gölgeler ve pahalı diğer efektlerden yoksun olmasına rağmen, görselleri makul bir şekilde geliştirmeye çalışır. Ayrıca, istediğiniz deneyimi yaşamanızı sağlamak için çeşitli oyun içi ayarlar aracılığıyla bir dereceye kadar özelleştirme olanağı sunar.

patitis.webp
Potato Shaders.webp
Potato Shaders 2.webp

MOD :

Sildur's Shaders 1.19.4 → 1.18.2 :​

Sildur's Shaders, seçeneklere odaklanan bir gölgelendirici paketidir. Piyasadaki birçok gölgelendirici paketinin, yalnızca Microsoft işletim sistemleri veya yalnızca üst düzey bilgisayarlarda çalışması gibi bazı ciddi kısıtlamaları vardır. Bu gölgelendirici paketi çoğu işletim sisteminde çalışır ve oyuncunun sahip olabileceği her türlü işletim sistemine, Minecraft sürümüne veya işlem özelliklerine hitap edecek birçok farklı sürümle birlikte gelir
sildurs-shaders-vibrant-1-928x522.webp
sildurs-shaders-vibrant-2-928x522.webp

Ekli dosyalar

• sildurs-shaders-vibrant-2-928x522.webp
    sildurs-shaders-vibrant-2-928x522.webp
    68 KB · Görüntüleme: 0
  • sildurs-shaders-vibrant-1-928x522.webp
    sildurs-shaders-vibrant-1-928x522.webp
    90.3 KB · Görüntüleme: 0