Builder ve Pluginer Aranıyorum[alınmıştır silinebilir]

Regen

Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Elimde biraz editlenmiş bir plugin paketi var onu geliştircek bir pluginer. map ise sıfırdan yapılıcak opskyblock için warplar ve spawn yapılıcak

Builder özellikleri---
deneyimli olması çok önemli
yaptığı bir kaç örnek atması gerek
özgün ve güzel olursa 50-60 tl para verilecektir
server tutarsa bizimle devam ederse aylık maaş verilebilir.
14 , 15 yaş üstü olması gerek

Pluginer özellikleri---

Pluginleri iyi bilmesi gerekiyor
İşini profesyonelce yapıcak
Skript bilirse öncelik verilecek
Yaptığı işe göre para verilecek
14,15 yaş üstü olması gerek

NOT: Server daha açılmadığı için kimse ile paylaşılmamaktadır dc den verilecektir anlaşılan kişi ile
İletişim Discord Regen#2644

Son düzenleme:

Regen

Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
server açık değil ki sadece plugin ve dünya yapımı için konu açmıştım

BerkKrkmz

hahaha
Web Sitesi
www.berkkrkmz.com
Güzel şeyler çıkacak gibi fakat arkadaşında dediği gibi kuralları gözden geçirin.

Green

Yeni bir Steve doğdu!
Web Sitesi
crafting.codes
Merhabalar, Forum kuralları gereğince sunucu yetkili alımları konularında forumda sunucunuza ait bir konu olması gerekmektedir. Bu seferlik konunuzu ben sizin yerinize düzenleyip gerekli işlemleri gerçekleştiriyorum.İyi forumlar dilerim :giggle: