Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhabalar,
çok aradım fakat bulamadım , elinizde CraftRise 'ın kullandığı Report Skript'i varmıdır acaba ?
İyi forumlar.
çok aradım fakat bulamadım , elinizde CraftRise 'ın kullandığı Report Skript'i varmıdır acaba ?
İyi forumlar.
ErBuSlayer
Sen, sen ol kimseye güvenme.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhabalar,
İyi forumlar.
Craftrise nin report sistemi çok farklıdır oyüzden bulamassınız çünkü o sunucunun sahipleri kendileri plugin yapıyorlar
ilgilendiğin için teşekkür ederim
Sanırım aramaktan vazgeçeceğim
Sanırım aramaktan vazgeçeceğim
ErBuSlayer
Sen, sen ol kimseye güvenme.
Hayır internetten biraz daha araştırın bir kere bulamadınız diye pes etmeyin araştırmaya devam edin illaki iyi bir report eklentisi bulursunuzilgilendiğin için teşekkür ederim
Sanırım aramaktan vazgeçeceğim![]()
Bulamadımki, az araştırmadım 
CraftRise ' in kini bulamasam da bir tane buldum alın belki sizinde işinize yarar
Kod:
command /rapor <text> <text>:
trigger:
set {reports.%player%} to "&6%player% &c--> &6%text-arg-1% &c// &f%text-arg-2%"
send "&6Rapor gonderildi." to player
add {reports.%player%} to {reports::*}
command /raporlar:
permission: rapor.incele
trigger:
send "&6&lRaporlar :" to player
send "" to player
loop {reports::*}:
send "%loop-value%" to player
command /raporlaritemizle:
permission: rapor.temizle
trigger:
delete {reports::*}
send "&6Raporlar temizlendi."
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.