Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba arkadaşlar,
Dün mail konusunda sıkıntı çıkan ve bugün itibari ile devam eden bir sorunla karşılaşmaktayım. Size 2 tane resim gösterip devamını yazıcam. Panel bu arada DirectAdmin.
İlk öncelikle 4 tane mail var ama hepsi aynı hata ile karşılaşmaktayım. 2 gündür mailime mail gelmiyor. Bir anda böyle oldu. Gmail den test mail atayım dedim hata çıktı ve resimdeki gibi '550 authentication required' hatası aldım gmail de. Yani gönderirken gmail 10 saniye sonra bu hata mail gönderiyor. Ticket attım ve Erkan abim araştır dedi. Aslında iyi oldu kendim çözerim hem de öğrenmiş olurum diye. Ancak araştırmalarıma rağmen bu hatayı bulamadım yani çözemedim.. Hata kolay gibi ama bulamadım.
Eğer sorunumu çözecek arkadaşlar olursa lütfen yardım etsinler.
Kolay Gelsin
İyi Günler
Dün mail konusunda sıkıntı çıkan ve bugün itibari ile devam eden bir sorunla karşılaşmaktayım. Size 2 tane resim gösterip devamını yazıcam. Panel bu arada DirectAdmin.
İlk öncelikle 4 tane mail var ama hepsi aynı hata ile karşılaşmaktayım. 2 gündür mailime mail gelmiyor. Bir anda böyle oldu. Gmail den test mail atayım dedim hata çıktı ve resimdeki gibi '550 authentication required' hatası aldım gmail de. Yani gönderirken gmail 10 saniye sonra bu hata mail gönderiyor. Ticket attım ve Erkan abim araştır dedi. Aslında iyi oldu kendim çözerim hem de öğrenmiş olurum diye. Ancak araştırmalarıma rağmen bu hatayı bulamadım yani çözemedim.. Hata kolay gibi ama bulamadım.
Eğer sorunumu çözecek arkadaşlar olursa lütfen yardım etsinler.
Kolay Gelsin
İyi Günler
KR1PT0N
#PÖH
- Web Sitesi
- ayyildiz.org
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Yabancı forumlara bakmayı denedin mi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Baktım ancak anlayamadım.Yabancı forumlara bakmayı denedin mi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
EMREOYUN
Forumun En Eski Üyelerinden Biri
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Hocam mail'i Gmail veya Outlook gibi clientlere kurarak kendinize bir test mail gönderin. Daha sonra ise normal e-postanız ile destek@azimli.xyz adresinize tekrar mail atın. Sonuçları buraya yazın.Baktım ancak anlayamadım.
Denedim ancak sonuç yok. Bazı kişiler destek mailine yazdığında bile maalesef ki mailler çalışmıyor yani mail gelmiyor. Zaten kullanıcılar şikayet etti bu konuda.Hocam mail'i Gmail veya Outlook gibi clientlere kurarak kendinize bir test mail gönderin. Daha sonra ise normal e-postanız ile destek@azimli.xyz adresinize tekrar mail atın. Sonuçları buraya yazın.
EMREOYUN
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Size 2 adet mail gönderdim ve gönderirken bir hata almadım. Size ulaştılar mı acaba? İkisininde konusuna Deneme yazdım.Denedim ancak sonuç yok. Bazı kişiler destek mailine yazdığında bile maalesef ki mailler çalışmıyor yani mail gelmiyor. Zaten kullanıcılar şikayet etti bu konuda.
Maalesef ulaşmadı. Ticket attım ve hala sürüyor. Kısa sürede düzeltilecektir diye düşünüyorum.Size 2 adet mail gönderdim ve gönderirken bir hata almadım. Size ulaştılar mı acaba? İkisininde konusuna Deneme yazdım.
EMREOYUN
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Bol şanslar.Maalesef ulaşmadı. Ticket attım ve hala sürüyor. Kısa sürede düzeltilecektir diye düşünüyorum.
EMREOYUN
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
@azimmli Hata postası daha yeni geldi 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.