LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
JavaScript:
const Discord = require("discord.js");
exports.run = async (client, message, args) => {
if (!message.member.hasPermission("BAN_MEMBERS"))
return message.reply("**Bu Komutu Kullanmaya Yetkin Yok!**");
if (!message.member.voice.channel)
return message.reply("**Bir Ses Kanalında Değilsin!**");
let börü = message.mentions.members.first();
if (!börü)
return message.reply(
"**Yanına Kimin Gelmesini İstiyor İsen Onu Etiketlemen Gerek!**"
);
if (!börü.voice.channel)
return message.reply("**Etiketlenen Kişi Bir Sesli Kanalda Değil!**");
börü.voice.setChannel(message.member.voice.channelID);
message.channel.send("<@"+börü + "> **İsimli Kişi Yanına Taşındı!**");
};
exports.conf = {
enabled: true,
guildOnly: false,
aliases: []
};
exports.help = {
name: "çek"
};
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
baya iyi olmuş çoğu kişinin işene yarar
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Değerli yorumunuz için teşekkürler.baya iyi olmuş çoğu kişinin işene yarar
luf1x
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 5
Aslında bu bana ilginç geliyor, eğer sohbette çok kişi var ve sen onu bulamıyorrsan idisini bulup nasıl çekeceksin? Direk elle çekebilirsin, ilginç yani bana göre gereksiz.
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hocam etiketleyerek?Aslında bu bana ilginç geliyor, eğer sohbette çok kişi var ve sen onu bulamıyorrsan idisini bulup nasıl çekeceksin? Direk elle çekebilirsin, ilginç yani bana göre gereksiz.
luf1x
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 5
Çekeceğin kişiyi biliyorsan ellede çekebilirsin diyorumHocam etiketleyerek?
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.