Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Selamlar
~
Ben Yunus,
Batıhost'un 2018 OPSKYBLOCK paketinin yapımcısıyım.
Şimdi sizlere özel bir fırsat sunuyorum ve size özel sıfırdan paket yapıyorum.
Ücreti 200₺ (pazarlık edilebilir.)
Örnekler
~
(Skyblock komutları tamamen Türkçedir.)
Neden bu kadar pahalı?
~
Yapımı neredeyse 1 - 1.5 ay süren paketin içeriğinde oyuncular için görülmemiş eklentiler var.
Size ait olacağı için kimse de bulunmayacaktır.
İletişim
~
Moderatörün son düzenlenenleri:
Gumball Network
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Paketten, Maplerden ss atsanız daha yararlı olabilir
Başarılar...
Başarılar...
Paket özel yapıldığı için görüntü paylaşmıyoruz.Paketten, Maplerden ss atsanız daha yararlı olabilir
Başarılar...
CooLBeY
Muzlar dünyayı istila edecekmiş!
Ne demek görüntü paylaşamıyoruz?Paket özel yapıldığı için görüntü paylaşmıyoruz.
Alan adam nur yüzünüzün hatrına mı alacak?
Nur yüzünüzü de göremiyoruz, yazılarınızı beğendiğimiz için mi alacağız?
Paket özel yapılmış olabilir, sistemler görerek çalınacak kadar basitse paket 200TL etmez zaten.
Sistemlerinize siz de güvenmiyorsunuz demektir bu.
- Web Sitesi
- voiceofstudents.net
200 TL’nin içine neler dahil, neler dahil değil?
Kaç MB rame göre optimize?
Eklentilerin ve paketin garantisi veya destekleri var mı?
Sitelerle tam bağlantılı çalışıyor mu?
Batıhost hariç referanslar var mı?
200₺ veren, güncellemelerden yararlanabiliyor mu?
Yapım süresi en az/fazla ne kadar?
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Ben bu tür plugin paketi satma işlemlerini doğru bulmuyorum, ben bende olanın başkasında olmasını istemem bir paket onlarca kişide geziyor, yakışı kalmıyor.
CooLBeY
Muzlar dünyayı istila edecekmiş!
Buna ben de katılıyorum. Asla doğru buluyorum iki kişiye aynı paketin verilmesini ne yaparım ne yapılmasını onaylarım.Ben bu tür plugin paketi satma işlemlerini doğru bulmuyorum, ben bende olanın başkasında olmasını istemem bir paket onlarca kişide geziyor, yakışı kalmıyor.
Eklenti paketlerim de skript vs. kullanmıyorum. Java Developer arkadaşımız olduğu için çoğu şeyleri o'na kodlatıyoruz.200 TL’nin içine neler dahil, neler dahil değil?
Her şeyi elimizden geldiğince tasarım, görünüş ve optimizasyon açışından iyi yapıyoruz.
200₺ olmasının sebebi ise sadece sizde olmasıdır, yani bu paket sadece bir kişiye verilecektir.
Paketi satın alan güncelleme ve destek alabilecektir.
Batıhost hariç GevezeOyuncu'ya Lobi eklenti paketi yapmıştım.
Yapım süresi en kısa sürede. (1.5 Hafta)
Görselleri paylaştık.Ne demek görüntü paylaşamıyoruz?
Alan adam nur yüzünüzün hatrına mı alacak?
Nur yüzünüzü de göremiyoruz, yazılarınızı beğendiğimiz için mi alacağız?
Paket özel yapılmış olabilir, sistemler görerek çalınacak kadar basitse paket 200TL etmez zaten.
Sistemlerinize siz de güvenmiyorsunuz demektir bu.
Lütfen birazcık daha saygı çerçevesi içerisinde konuşun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.