Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Paylaşım Gelişmiş GUI'li Rulet Sistemi V.1 - Seizma

Seizma

Elite madenci.
Evet öncelikle herkese merhaba. Bugün sizlere emek sarf ettiğim güzel bir gelişmiş tüm serverlerin kullanabileceği bir rulet sistemi yaptım. Kendime göre güzel olduğunu düşünüyorum fakat sizinde eleştirileriniz çok önemli eğer eksik gördüğünüz veya hatalı gördüğünüz birşey varsa veya eklememi istediğiniz yeni birşey varsa lütfen bana iletmeyi unutmayınız.

Tanıtım:
Rulet sistemimiz günümüzün ruletiyle aynıdır. 3 renk Kırmızı, Siyah ve Yeşil olmak üzere ayrıca Siyah ve Kırmızı renklerinin kendilerine özel sayılarıda bulunmaktadır. Sayıyı tahmin eden kişi 2X yerine 5X katını alabiliyor. Eğer tahminini Yeşil olarak doğru bilirse 14X katını almaktadır.

Yakında hiçbir türk serverinde görmediğiniz oyuncuların "Karşılıklı" Masaya oturup oynayabilcekleri Muhteşem bir Kumar Sistemi gelecek beklemede kalın.
Güncellemeler*

Ruletin daha heyecan verici ve daha sürükleyici olabilmesi için çıkacak sayıya yaklaştığı zaman yavaşlama efekti getirildi.Yeni videoyu izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Üst Alt