PremierGaming
Elite madenci.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- premier.oyna.tc
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
PremierNetwork, Türk 1.18 Emek Survival Sunucu LumiCraft'ı sunar!
IP: Lumi.Playingo.XYZ
Sürüm: 1.18.X (Alt sürümler ile de girilebilir - 1.8 ~ 1.17.1)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
IP: Lumi.Playingo.XYZ
Sürüm: 1.18.X (Alt sürümler ile de girilebilir - 1.8 ~ 1.20)
Plugin Paketi: PremierGaming 1.18 Fundamentals Hafif Paket
Sürüm: 1.18.X (Alt sürümler ile de girilebilir - 1.8 ~ 1.20)
Plugin Paketi: PremierGaming 1.18 Fundamentals Hafif Paket
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
PremierGaming Güzel sunucuya benziyor, ziyaret edeceğim başarılar!
PremierGaming
Elite madenci.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- premier.oyna.tc
Teşekkür ederizPremierGaming Güzel sunucuya benziyor, ziyaret edeceğim başarılar!
konu tasarımına bayıldım, sunucuda gayet güzele benziyor
Konu Tasarımı ve görseller gayet başarılı beni sunucunun iyi olduguna ikna etti diyebiliriz.
Server diğer serverlere kıyaslan farklı bir yapıya sahip görünüyor bu çok güzel. Sunucuyu yakın zamanda deneyimleyeceğim.
Başarılar..
Server diğer serverlere kıyaslan farklı bir yapıya sahip görünüyor bu çok güzel. Sunucuyu yakın zamanda deneyimleyeceğim.
Başarılar..
PremierGaming
Elite madenci.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- premier.oyna.tc
Konu Tasarımı ve görseller gayet başarılı beni sunucunun iyi olduguna ikna etti diyebiliriz.
Başarılar..
Çok teşekkürlerkonu tasarımına bayıldım, sunucuda gayet güzele benziyor
Konu tasarımınız çok sade ve resmi duruyor. Ve ben böyle tasarımlardan daha çok hoşlanıyorum. O yüzden konu tasarımını beğendim.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.