ErenAslan
Sıradan birisi
- Web Sitesi
- knightnw.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Piyasaya horizons client dediğimiz yeni bir client türemiş.
Sunuculara paket saldırıları yaparak oyuncuların atılmasına sebebiyet veriyor.
Bu sorunla bizzat kendim karşılaştım ve çözümünü buldum.
Bu HappySmoker dediğimiz arkadaş bu clientin başını çekenlerden sadece birisi.
Size saldırıyor sonra korumasını veriyor veya satıyor. Korumasının içinde trojen olma ihtimali çok yüksek.
Bu arkadaşımızın discord kullanıcı adı, etiketi ve fotoğrafı:
Şimdi gelelim bu clientin çözümüne
Bu clientin çözümü viaversion plugini ve ayarıdır.
Viaversionin config.yml sine girip verdiğim ayarın yerini bulup değiştiriniz.
Sunuculara paket saldırıları yaparak oyuncuların atılmasına sebebiyet veriyor.
Bu sorunla bizzat kendim karşılaştım ve çözümünü buldum.
Bu HappySmoker dediğimiz arkadaş bu clientin başını çekenlerden sadece birisi.
Size saldırıyor sonra korumasını veriyor veya satıyor. Korumasının içinde trojen olma ihtimali çok yüksek.
Bu arkadaşımızın discord kullanıcı adı, etiketi ve fotoğrafı:
Şimdi gelelim bu clientin çözümüne
Bu clientin çözümü viaversion plugini ve ayarıdır.
Viaversionin config.yml sine girip verdiğim ayarın yerini bulup değiştiriniz.
Kod:
tracking-period: 6
# How many packets per second counts as a warning
tracking-warning-pps: 110
# How many warnings over the interval can we have
# Eğer ki 3 de sorun yaratıyorsa 2 yapın bu ayarı.
tracking-max-warnings: 3
tracking-max-kick-msg: You are sending too many packets, :(
Sorununuz daha devam ederse lütfen ErenAslan#4578 adresinden ekleyin
EpicArmy
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- barisbolat.com.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Vay vay şimdide bu yolu bulmuşlar hocam çok teşekkür ederim bizzat kendimize açacağımız sunucu için yararın dokundu eğer tam olmazsa discorddan iletişime geçebilirim değil mi ?
ErenAslan
Sıradan birisi
- Web Sitesi
- knightnw.com
Tabii ki de , bu konu hakkında herkese yararımın dokunmasını isterim.Vay vay şimdide bu yolu bulmuşlar hocam çok teşekkür ederim bizzat kendimize açacağımız sunucu için yararın dokundu eğer tam olmazsa discorddan iletişime geçebilirim değil mi ?
ErBuSlayer
Sen, sen ol kimseye güvenme.
Şimdi tüm Türkiye fırsat bu fırsat deyip tüm sunuculara saldıracaklar adamlar her türlü yolu bulmaya çalışıyorlar sunucuları batırmak için. Bu konuyu görmemde benim yararıma oldu çok teşekkürler BungeeCord sunucu kuruyorum bu ayarı yapmam iyi olacaktır umarım
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.