- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
siteyi komple deneyecek, hataları çıkartacak elemanlar aranıyor,
3 kişiye ihtiyacımız var, bu arkadaşlara siteyi sınırsız beleş vereceğiz.
normalde de aylık 1 TL olacak gerçi, sonradan lan 1 TL için mi uğraştırdınız olmasın.
gönüllülük şart.
tıklayın gidin =
3 kişiye ihtiyacımız var, bu arkadaşlara siteyi sınırsız beleş vereceğiz.
normalde de aylık 1 TL olacak gerçi, sonradan lan 1 TL için mi uğraştırdınız olmasın.
gönüllülük şart.
ekleme:
1 TL yi duyunca kimse sallamadı.
%100 test'e pazarlık yaparız. Özel den ulaşın ne istiyorsunuz bu beta tester olayı için.
tıklayın gidin =
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Son düzenleme:
LifeMCServer
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bir yerden tanıdık geldi ama hedi neyse hayırlı olsun. 1 TL kazanacak arkadaşlara başarılar 
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Bir yerden tanıdık geldi ama hedi neyse hayırlı olsun. 1 TL kazanacak arkadaşlara başarılar
senin siteyi değiştirme zamanın geldi gibi sanki?
LifeMCServer
Yeni bir Steve doğdu!
senin siteyi değiştirme zamanın geldi gibi sanki?![]()
site zaten görünüş. vergilerden dolayı ödeme sistemi falan kurmamıştım. forum üzerine yoğunlaştım. vergiler kalkmıştı en son belki kurarım, ama uğraşacağımı sanmam.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
bunu geveze bir arkadaşla hallediyoruz, saolsun yardım ediyor. teşekkürler buradan.
EmreGozukara
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- poteytocraft.com
ben teşekkür ederim erkan abibunu geveze bir arkadaşla hallediyoruz, saolsun yardım ediyor. teşekkürler buradan.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.