Mlynstax
Discord.exe
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
İnsan ?
Hadi Neden Insan'lar var düşünelim ? Insanlar Dünyaya gelirken bir amaç ( para ) için dünyaya geldiğini sananlar ve paranın hiçbir şeye yaramadığını diyenler . Bende insan olurum dedim olamadım . Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim . Yapamadım ama bir şey öğrendim . Ben insan olamadım ama insan olmayı öğretmek bütün herkesin görevi . Benden Bu Kadar Iyi Eğlenceler !
Ekli dosyalar
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
torbacın kim kardeşim?
Elysion
İyi insanlar hep kaybederler, çünkü adildirler.
- Web Sitesi
- batihost.com
Gelme amacımız aslında bir ayet ile anlatılmıştır.
"Ben insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım."
Mlynstax
Discord.exe
Mesajımı Işteyken Attim biraz kaymış affet artıktorbacın kim kardeşim?
Gelme amacımız aslında bir ayet ile anlatılmıştır.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.