noview Yeni bir Steve doğdu! Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Puanları 35 2 Haziran 2022 #1 bir Towny server oluşturuyorum fakat phantomlar spawn oluyor ve bu oyunculara rahatsızlık verebilir nasıl spawn olmasını engelleyebilirim
bir Towny server oluşturuyorum fakat phantomlar spawn oluyor ve bu oyunculara rahatsızlık verebilir nasıl spawn olmasını engelleyebilirim
Mucosoft Forumun En Güçlü Üyesi Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 535 Tepki puanı 163 Puanları 1,315 4 Eylül 2022 #2 Kod: /gamerule doInsomnia false Upvote 0 Downvote
Cem Elmas madencisi. Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3 Tepki puanı 2 Puanları 475 Yaş 22 4 Eylül 2022 #3 noview' Alıntı: bir Towny server oluşturuyorum fakat phantomlar spawn oluyor ve bu oyunculara rahatsızlık verebilir nasıl spawn olmasını engelleyebilirim Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun. (BU plugin işini görebilir config dosyasından çıkmasını istemediğin mobu false olarak ayarlaman yeterli olacaktır.) Upvote 0 Downvote
noview' Alıntı: bir Towny server oluşturuyorum fakat phantomlar spawn oluyor ve bu oyunculara rahatsızlık verebilir nasıl spawn olmasını engelleyebilirim Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun. (BU plugin işini görebilir config dosyasından çıkmasını istemediğin mobu false olarak ayarlaman yeterli olacaktır.)
ÖzgürS Seçkin madenci. Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 54 Tepki puanı 18 Puanları 1,070 13 Eylül 2022 #4 Merhabalar, sorununuzu çözdünüz mü? Upvote 0 Downvote