Mlynstax
Discord.exe
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Tam Öle Olmadı O Ön Ek Çıkarınca Ön Ek Eklemelisiniz Diyor .Arkadaşlar zaten satın almak için ALIŞ ön eki kullanmılmış.
Yav Kardeşim Level Spawner Plugin veya Skript i İstiyorum Bedava Bu Kadar Bulan Yazsın .
Hyperion
Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Yanlışım yoksa Fabledskyblock eklentisini satın alıp kullanabilirsin. Eklenti kendi içerisinde spawner yükseltme barındırıyor diye biliyorum.
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Alış ön ekini kaldırdım sadece ücretli alımlar için kullanılabilir.
Ozan Çelik
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- viasly.com
Ben de diyorum ki bekleme
Parayla yaptırması daha iyi olur
Bedava zor
Parayla yaptırması daha iyi olur
Bedava zor
airbender
Yeni bir Steve doğdu!
istediğin skripti discorumu ekleyerek anlatırsan yardımcı olabilirim Airbender#2917
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.