Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Paylaşım Lobi'de blok koyma veya Kırmayı engelleme skripti

Squela

Yeni bir Steve doğdu!
Merhaba saygı değer MinecraftTR forum üyeleri, bir çok kişi "Lobi yaptım fakat herkes kırıp blok ekleyebiliyor." diyor bunun adına, basit bir skript paylaşmak istiyorum..

Kod:
on break:
    if world is "dünya":
        cancel event

Skript kullanmak istemeyen dostlarım, gerekli pluginler yüklü ise aşşağı da ki kodları kullanarak engelleyebilirsiniz..

//Wand Yazıp, tahta balta ile Dikdörtgen bir alan oluşturun.
Daha sonrasında ise, //expand vert
/Region define spawn yazın.
/Region flag spawn build-deny Kodunu kullanarak ise, Blok koyma veya kırmayı engelleyebilirsiniz.
/Region flag spawn pvp-deny Komutu ile de, Alan içi pvp de-aktif bırakabilirsiniz..

Bu skripti kullandığınız taktirde, belirttiğiniz bölgelerde Bölgelerde blok koyma veya kırma engellenecektir.

Keyifli forumlar..

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hyperion

Seçkin madenci.
Web Sitesi
github.com
3 4 satırlık olsa bile skripteriniz kod çerçevesi içine almanızı öneririm, konunuz daha hoş gözükür. Bilmeyenler için faydalı olmuş, iyi forumlar.

Squela

Yeni bir Steve doğdu!
3 4 satırlık olsa bile skripteriniz kod çerçevesi içine almanızı öneririm, konunuz daha hoş gözükür. Bilmeyenler için faydalı olmuş, iyi forumlar.
Teşekkür ederim, dediğinizi bir daha ki konularımda değerlendireceğim.

Keyifli forumlar..

Sefa_gkdmr

Sefa GÖKDEMİR
En iyi cevaplar
1
Web Sitesi
linktr.ee
Skript kullanmak istemeyen dostlarım, gerekli pluginler yüklü ise aşşağı da ki kodları kullanarak engelleyebilirsiniz..
Gerekli eklentileri belirtmen daha güzel olur yeni sunucu açmış arkadaşlar da vardır aramızda. Konu faydalı bir konu olmuş ellerine sağlık, iyi forumlar

iBayImkansizYT

Yeni bir Steve doğdu!
Hiç bilmeyip sunucu açmak isteyenler için gayet başarılı, tabii hiç bilmeyen birisi skripti nereye atacağını nasıl bilecek bilmiyorum :d eline sağlık güzel anlatım.

Üst Alt