EfeHidir
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Şİmdi ben luck permsten gurupları oluşturdum
(guruplar göresel 1)
Daha sonra nametagedit plugininden görünümlerini ayarladım (tab da görünüyorlar sorunsuz)
(görsel 2)
Daha sonra EssentialsXChat pluginiyle chati ayarlıyım dedim ancak sadece "[default] oyuncuadı : mesaj" oluyor
(görsel 3)
Bunu nasıl çözerim?
Not: Tabda sorunsuz gözüküyor "[Oyuncu] isim" şeklinde
(guruplar göresel 1)
Daha sonra nametagedit plugininden görünümlerini ayarladım (tab da görünüyorlar sorunsuz)
(görsel 2)
Daha sonra EssentialsXChat pluginiyle chati ayarlıyım dedim ancak sadece "[default] oyuncuadı : mesaj" oluyor
(görsel 3)
Bunu nasıl çözerim?
Not: Tabda sorunsuz gözüküyor "[Oyuncu] isim" şeklinde
Ekli dosyalar
362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Oyun içi ss atabilirmisiniz ?
Mehmet_27
Elmas madencisi.
- Web Sitesi
- beranetwork.com
büyük küçük harf kullanımına dikkat etmelisin. Admin yerine admin dene ve groupformats kısmında grupların başında tab ile boşluk bırak ve sıraya oturt. eğer sonuç alamazsan daha kaliteli bir chat plugini olan chatmanageri kullanabilirsin çok güzel bir plugindir.
Eğer imkanın var ise DeluxeChat pluginini satın almanı öneririm. Gelişmiş en iyi chat plugini ve içerisinde daha da güzel şeyler bulunuyor. Yok ise de LuckPerms de
default grubuna yani oyuncu olacak olan gruba ekleyip dener misin?
Kod:
essentials.chat.default
EfeHidir
Yeni bir Steve doğdu!
Deniyorum hemenEğer imkanın var ise DeluxeChat pluginini satın almanı öneririm. Gelişmiş en iyi chat plugini ve içerisinde daha da güzel şeyler bulunuyor. Yok ise de LuckPerms dedefault grubuna yani oyuncu olacak olan gruba ekleyip dener misin?Kod:essentials.chat.default
EfeHidir
Yeni bir Steve doğdu!
Hepinize çok teşekkür ediyorum yapmayı başardım
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.