Anathory
Seçkin madenci.
Şimdiye kadarki en iyi tasarımım olarak gördüğümden adını Anathory adından aldığım hazır bir konu tasarımı. Melowdia'da animasyonları azaltmıştım, Anathoria'da ise animasyonları tamamen yok ettim. Tasarım zaten yeterince bol içeriğe sahip, eğer animasyon eklersem çoook karmaşık olabileceğini düşündüm.
Tasarımda 4 ana parça ve 5 adet banner (isteğe bağlı) bulunur. İstediğiniz amaçla kullanabileceğiniz 5 adet banner talep edebilirsiniz toplamda. Bunları kullanabileceğiniz alanlar hemen hemen şunlardır: Güncelleme notları, görseller, değişimler, forum imzası.
Fiyatı 30₺ olarak belirledim, hem içerik hem de kalite bakımından eşi benzeri bulunmadığından, bu fiyata laf etmeniz çok da umurumda olmaz açıkçası. Hak ettiğini düşündüğüm fiyatlar hiçbir zaman tartışmaya açık olmaz.
Satın almak için mesaj atabilirsiniz. Anathory#8248
Ürünü satın almak için: Anathory#8248
Tasarımda 4 ana parça ve 5 adet banner (isteğe bağlı) bulunur. İstediğiniz amaçla kullanabileceğiniz 5 adet banner talep edebilirsiniz toplamda. Bunları kullanabileceğiniz alanlar hemen hemen şunlardır: Güncelleme notları, görseller, değişimler, forum imzası.
Fiyatı 30₺ olarak belirledim, hem içerik hem de kalite bakımından eşi benzeri bulunmadığından, bu fiyata laf etmeniz çok da umurumda olmaz açıkçası. Hak ettiğini düşündüğüm fiyatlar hiçbir zaman tartışmaya açık olmaz.
Satın almak için mesaj atabilirsiniz. Anathory#8248

Ürünü satın almak için: Anathory#8248