- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
sadece kendim için kullandığım url kısaltma sayfasından sizleri de haberdar etmek isterim.
uzun zamandır temizleme gerekiyordu, veri tabanını temizleyip, sizlerin de kullanabileceği şekilde sıfırladım.
ne yaptığını anlatmama gerek yok, adresi sadece sizler biliyorsunuz, kullanmak isterseniz buyurun.
uzun zamandır temizleme gerekiyordu, veri tabanını temizleyip, sizlerin de kullanabileceği şekilde sıfırladım.
ne yaptığını anlatmama gerek yok, adresi sadece sizler biliyorsunuz, kullanmak isterseniz buyurun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
LifeMCServer
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Batihosttan ücretsiz güzel bir hizmet daha.
Üçü rezerve ettim
ID'ye göre değilde random olabilir belki.
Tıklama istatistiklerini, nereye yönlendirdiğini vb görebileceğimiz bir sayfa var mı? Go.gl da ki gibi olur ise güzel olabilir. Yakın zamanda kapattılar onuda. Gerçi bir süreye kadar eski üye olduğum için hala erişimim var D:
Üçü rezerve ettim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Tıklama istatistiklerini, nereye yönlendirdiğini vb görebileceğimiz bir sayfa var mı? Go.gl da ki gibi olur ise güzel olabilir. Yakın zamanda kapattılar onuda. Gerçi bir süreye kadar eski üye olduğum için hala erişimim var D:
EMREOYUN
Forumun En Eski Üyelerinden Biri
- Web Sitesi
- emreoyun.tk
Sağolasın abim.sadece kendim için kullandığım url kısaltma sayfasından sizleri de haberdar etmek isterim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
bunu KISS kuralına göre kullanıyorum,
keep it simple and stupid. o yüzden WYSIWYG..
sağda disabled bir alan var, onu enabled edip, oraya istediğin kısaltmayı yazabilirsin
örneğin mc.tc/s/life
keep it simple and stupid. o yüzden WYSIWYG..
sağda disabled bir alan var, onu enabled edip, oraya istediğin kısaltmayı yazabilirsin
örneğin mc.tc/s/life
Son düzenleme:
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Gece gündüz çalışıyor erkan abi 
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.