Çözüldü Merhaba destek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snazzy

Elite madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba ben keyubudan server aldım güzel bir sunucu kurmak istiyorum ama yeterince bilgim yok yardım edebilecek birilerini arıyorum.

362Sefa

Test 1 2 3
En iyi cevaplar
11
Web Sitesi
sefadursun.net.tr
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba ben keyubudan server aldım güzel bir sunucu kurmak istiyorum ama yeterince bilgim yok yardım edebilecek birilerini arıyorum.
Takıldığınız yerleri yazarsanız yardımcı olabiliriz. Ayrıca belki buradaki kaynaklar işinize yarayabilir.

Arda Mert Tezel

Seçkin madenci.
En iyi cevaplar
3
Web Sitesi
loftybot.xyz
Merhaba yardım almak istediğiniz konu hakkında detay verirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

İyi Çalışmalar.

deepin

Bakır madencisi.
Daha çok detaylandırabilirseniz yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...