Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Merhaba Minecraft Türkiye'nin kıymetli üyeleri!
Minecraft Filmi'nin 4 Nisan 2025 tarihinde gösterime girecek olmasının şerefine, Minecraft tarafından bedava iki yeni pelerin verilmeye başlandı!
Bu fırsatla, Minecraft Menace (İllet Dünya) ve Minecraft Home (Yuva) adlı iki şık pelerini kolayca kazanabilirsiniz. Hadi başlayalım!

Bedava Pelerinler Nasıl Alınır?
Minecraft İllet Dünya Pelerini'ni almak için, TikTok üzerinden Minecraft ile ilgili bir yayını en az 3 dakika izleyin. Yayın izleme ekranında, sol üst köşede beliren sayaç bittiğinde, sayacın bulunduğu kutucuğa tıklayın ve pelerin kodunuzu kopyalayın. TikTok'ta eğlenceli bir şekilde vakit geçirirken, bu pelerini elde etmek çok kolay!Minecraft Yuva Pelerini için ise Twitch platformunda Minecraft yayınını en az 3 dakika izleyin.
Yayını izledikten sonra, mesajlar kısmına bir bildirim gelecektir ve buradan pelerin kodunuzu alabilirsiniz.
Bu ürün kodlarını
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
üzerinden girerek, hesabınıza kolayca ekleyebilirsiniz. Unutmayın: Ürün kodlarını yalnızca Minecraft.net üzerinde kullanmalısınız, başka sitelerde kullanmak güvenli değildir!

Pelerinler, hem Bedrock hem de Java sürümünde kullanılabilir!
Java sürümü kullanıcıları da bu fırsatı kaçırmamalı! Pelerinleri almak için son tarih 6 Nisan 2025!

Pelerinlerimi Hemen Aldım!
Ben de vakit kaybetmeden her iki pelerini de aldım. Görüntüleri oldukça şık ve Minecraft dünyasında gerçekten dikkat çekici! 
Not: Minecraft ile ilgili yeni fırsatları ve etkinlikleri kaçırmamak için her zaman resmi kaynaklardan takipte kalın!