Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Minecraft hitleri ayarlama plugini

UmutICE

Mutant Herobrine.
Merhabalar. Bu konuda size nasıl sunucunuzdaki hitleri ayarlarsınız bunu söyleyeceğim. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :) Neyse, uzatmadan konumuza geçelim.

Pluginimizin ismi NoHitDelay

Plugini indirince jar dosyasını sunucumuzun plugins klasörüne atıp sunucumuzu yeniden başlatıyoruz.

NoHitDelay isminde yeni bir klasör oluşacaktır. Klasörün içine girip config dosyasını açıyoruz.

hit-delay kısmını ne kadar yüksek tutarsak vuruşlar o kadar yavaş olur. Örneğin eğer 1 yaparsanız combo sunucusu açmış olursunuz :D Ben 20'yi kullanıyorum ve gayet iyi. Siz istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

minecrafttr nohitdelay.PNG

Umarım yardımcı olmuşumdur. Konumu okuduğunuz için teşekkürler :) Sağlıklı günler!

Murat Akın

BATIHOST.COM
En iyi cevaplar
4
Web Sitesi
bluzer.tech
bu hit ayarlamıyor, delay'ı kısaltıyor.

yani daha hızlı vurmanı sağlıyor.

Sunwekz

Seçkin madenci.
En iyi cevaplar
2
Web Sitesi
metanw.com
Genellikle hitler için fork kullanılır. Plugin biraz lag yapabilir vsdeyken gecikmeler vs. Ama yine de bilgilendirici olmuş teşekkürler.

Yeni Mesajlar