Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Arkadaşlar minecraft server açmalımıyım. Hem forum sitemize ek bir yatırım olur reklam yaparım. Hem kendim zevk amaçlı açabilirim. Bana yardım edebilecek arkadaşlar varmı. Eskiden kendi bilgilerim bulunmakta 6-7 defa sunucu açtım. Ama ilerletemeden kapattım. Şuan da bir işte çalışıyorum ve maddi durumumda güzel sunucuyu açtığımda 1 yıllık açmayı düşünüyorum. Eğer ilerleme güzel olursa 5 yıllık bir proje hazırlarız. Ama eğer olmassa yapıcak birşey yok. Kendime ekip arkadaşları arıyorum. İlgili arkadaşlar bana ulaşsın. Plugin bilgim var build bilgim var. Discord BaTuHaN#8058
furkantunay68
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- noktasmm.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhabalar sunucu konusunda plugin konusunda bilgim çok aşırı derecede fazla var size her konuda yardımcı ola bilirim sunucudada isterseniz discord’dan ulaşa bilirim
Evet discorddan konuşmak isterim. Bekliyorum.Merhabalar sunucu konusunda plugin konusunda bilgim çok aşırı derecede fazla var size her konuda yardımcı ola bilirim sunucudada isterseniz discord’dan ulaşa bilirim
Açıkçası bu işi yapmak için arkanızda sağlam bir ekip olması lazım. Böyle bir ekip kurabilirseniz, tabi ki güzel bir sunucu açmanız çok mantıklı olur. Fakat şu sıralar okullar açık olduğu için sunucunuzun aktifliği çok düşük olucakdır. Bunu reklamlar ile toparlamaya çalışabilirsiniz. İlerde inşallah sizi de güzel yerler de görebiliriz. Sizi Forum'da desteklemek için uğraşıcam.
Yorumun için teşekkür ederim.
Şuan okul nedeniyle pek bir aktiflik sağlayabileceğinizi düşünmüyorum yaza kadar ekibinizi ve paketleriniz hazırlayarak sağlam bir şekilde piyasaya girmenizi tavsiye ederim.
Yorumun için teşekkür ederim. Planım bu yönde.Şuan okul nedeniyle pek bir aktiflik sağlayabileceğinizi düşünmüyorum yaza kadar ekibinizi ve paketleriniz hazırlayarak sağlam bir şekilde piyasaya girmenizi tavsiye ederim.
Eğer ilgilenebilecek vaktiniz var ise açabilirsiniz, fakat masraflı bir iştir, kaliteli bir şeyler yapılacak ise emek verilmesi lazım. 
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.