ElectusX Yeni bir Steve doğdu! Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Puanları 35 26 Ocak 2022 #1 4GB Ram li bi VDS Aldım ve Titanyum da nasıl afk bırakacağımı bilmiyorum AFK Client üzerinden olacak şekilde.
4GB Ram li bi VDS Aldım ve Titanyum da nasıl afk bırakacağımı bilmiyorum AFK Client üzerinden olacak şekilde.
Çözüm 362Sefa 30 Ocak 2022 ElectusX' Alıntı: 4GB Ram li bi VDS Aldım ve Titanyum da nasıl afk bırakacağımı bilmiyorum AFK Client üzerinden olacak şekilde. Genişletmek için tıkla ... Vdsinize sonoyuncu clientini indirip girebilirsiniz.
ElectusX' Alıntı: 4GB Ram li bi VDS Aldım ve Titanyum da nasıl afk bırakacağımı bilmiyorum AFK Client üzerinden olacak şekilde. Genişletmek için tıkla ... Vdsinize sonoyuncu clientini indirip girebilirsiniz.
362Sefa Test 1 2 3 Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 362 En iyi cevaplar 11 Tepki puanı 130 Puanları 1,390 Konum Samsun Web Sitesi sefadursun.net.tr 30 Ocak 2022 #2 ElectusX' Alıntı: 4GB Ram li bi VDS Aldım ve Titanyum da nasıl afk bırakacağımı bilmiyorum AFK Client üzerinden olacak şekilde. Genişletmek için tıkla ... Vdsinize sonoyuncu clientini indirip girebilirsiniz. Upvote 0 Downvote Çözüm
ElectusX' Alıntı: 4GB Ram li bi VDS Aldım ve Titanyum da nasıl afk bırakacağımı bilmiyorum AFK Client üzerinden olacak şekilde. Genişletmek için tıkla ... Vdsinize sonoyuncu clientini indirip girebilirsiniz.