Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Minecraft Türkiye oyuncularının vaz geçilmez sürümü 1.8
Merhaba ben Tunahan Küçük minecraft'ın en önemli sürümlerinden bahsetmek istiyorum; biz oyuncuları en çok etkileyen, Amaçlarımızı en çok belirleyen sürümlerdenMinecraft Türkiye oyuncularının vaz geçilmez sürümü 1.8
en avantajlısı 1.8 sürümünü bugün burada masaya yatırıyoruz.
1.8 sürümü en sevilen sürüm olarak geçmektedir.
Bilgisayarı zorlamayan plugin sistemlerini zorlamayan ve mimaride en rahat tonlamalar ile kullanılan 1.8 sürümü haliyle herkes için vaz geçilmezdir. 1.8 sürümü diğer sürümlerdeki gibi plugin sistemlerinde zor ayarlamaları söz konusu etmemektedir. En rahat ayarlanan plugin sistemleri 1.8 sürümünde bulunmaktadır. Aynı zamanda her oyun haritası 1.8 sürümünde yapılabilir ve diğer tüm sürümlere uyarlanılabilir.1.8 sürümüde her oyuncu gibi benimde favori sürümlerim arasında bulunmaktadır. Her türlü minigames'de eğlenceli tâd almak için, her türlü mimaride profesyonel sonuç için, her türlü pluginin uyarlanabildiği bir sürüm için 1.8 kesinlikle en iyisidir.
Minecraftın 1.8 sürümü bu şekilde;
Faydaları sonsuz denecek kadar çok olan zararları ise bir elin on parmağını geçmeyecek kadar az olmakta.Ben 1.8 sürümünü her oyuncu için faydalığı olduğunu düşünüyorum ya sizin fikirleriniz nelerdir? yorumlarda bu konuyu sizler ile tartışmak istiyorum.
RealKonts
İskeletor.
- En iyi cevaplar
- 3
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Öncelikle eline sağlık, 1.8 sürümünde pluginler ve pvp daha iyi olduğu için daha çok beğenildiğini düşünüyorum. Saygılarla..
362Sefa
Test 1 2 3
- En iyi cevaplar
- 11
- Web Sitesi
- sefadursun.net.tr
Metni destekleyecek görseller kullansan daha göze güzel gözükürmüş, makalelerin devamını bekliyoruz 
Teşekkür ederim, bende türkiyede hem oyuncuların alıştığı bir sürüm olduğu için hemde plugin sistemlerinin en iyisinin 1.8 olduğu için kullanıldığını düşünmekteyim.Öncelikle eline sağlık, 1.8 sürümünde pluginler ve pvp daha iyi olduğu için daha çok beğenildiğini düşünüyorum. Saygılarla..
Çok teşekkürler şefim, makale konusuna çok yoğunlaşınca görsel eklemeyi unuttum bundan sonra ekleyeceğim.Metni destekleyecek görseller kullansan daha göze güzel gözükürmüş, makalelerin devamını bekliyoruz![]()
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Eline sağlık eskiden de 1.7 den vaz geçemiyorduk, şimdi de 1.8'den vaz geçemeyen tayfa içerisinde ben de varım.
Neden olarak PvP vesaire diyorlar ama bence alakası yok benim için mesela yeni sürümdeki itemlerin ne işe yaradıkları kullanım alanları hakkında uzmanlaşmamış olmam.
Neden olarak PvP vesaire diyorlar ama bence alakası yok benim için mesela yeni sürümdeki itemlerin ne işe yaradıkları kullanım alanları hakkında uzmanlaşmamış olmam.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.