Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Selam MinecraftTR halkı survival ve conconcraft sunucularında kullanmak isteyenler için Nether Spawn haritası yaptım. Sunucunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Bu benim ilk paylaşımım ve yeniyim elimden geldiğince daha iyi olmaya çalışacağım. Yorum yapmayı ve arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın. İYİ FORUMLAR
LİNK
by - smao
LİNK
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
by - smao
Son düzenleme:
Arda Mert Tezel
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 3
- Web Sitesi
- loftybot.xyz
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bu haritanın tam olarak ne için kullanıldığını bilmesem de başlığına spawn yazdığınız için yorumluyorum. Öncelikle yaptığınız map çok küçük spawn olarak tercih edileceğini sanmıyorum ve deniz fenerlerinin içerisindeki alan sadece map ise amacını hala çözebilmiş değilim. Demin dediğim gibi başlığa göre yorumluyorum. Ayrıca çok basit bir map olmuş insanların aklında bir fikir uyandırabilir lakin çok eskiden kullanılan buildlerin yeni sürümlere uyarlanmasına benziyor. Yine de emeğinize sağlık umarım kendinizi daha da geliştirirsiniz.
İyi Çalışmalar.
İyi Çalışmalar.
PremierGaming
Elite madenci.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- premier.oyna.tc
Bu haliyle fazlasıyla yapay duruyor, nether dünyasına daha uyumlu şekilde yapılabilirdi. İyi çalışmalar.
aripaketim
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- discord.gg
yani eh işte kullanılırmı bilemem ama dar biraz böyle yol gibi olması iyi olmamış. Geliştirilebilir onun dışında map indirilip editlenip kullanılabilir. Başarılı
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.