SelimAkoguz Seçkin madenci. Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 102 Tepki puanı 11 Puanları 1,040 Web Sitesi minecraftserver.com.tr 12 Ocak 2020 #1 Merhaba benim maddi durumum kötü servere yardım edemem maddi olarak ama aklımda bir proje var modlu server projesi var
Merhaba benim maddi durumum kötü servere yardım edemem maddi olarak ama aklımda bir proje var modlu server projesi var
Kroox Yeni bir Steve doğdu! Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Puanları 0 12 Ocak 2020 #2 SelimAkoguz' Alıntı: Merhaba benim maddi durumum kötü servere yardım edemem maddi olarak ama aklımda bir proje var modlu server projesi var Genişletmek için tıkla ... Merhaba discord kullanıyorsanız eklermisiniz. Kroox#5710
SelimAkoguz' Alıntı: Merhaba benim maddi durumum kötü servere yardım edemem maddi olarak ama aklımda bir proje var modlu server projesi var Genişletmek için tıkla ... Merhaba discord kullanıyorsanız eklermisiniz. Kroox#5710
SelimAkoguz Seçkin madenci. Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 102 Tepki puanı 11 Puanları 1,040 Web Sitesi minecraftserver.com.tr 14 Ocak 2020 #3 Kroox' Alıntı: Merhaba discord kullanıyorsanız eklermisiniz. Kroox#5710 Genişletmek için tıkla ... discord ismi kullanılmıyo
Kroox' Alıntı: Merhaba discord kullanıyorsanız eklermisiniz. Kroox#5710 Genişletmek için tıkla ... discord ismi kullanılmıyo
Kroox Yeni bir Steve doğdu! Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Puanları 0 15 Ocak 2020 #4 SelimAkoguz' Alıntı: discord ismi kullanılmıyo Genişletmek için tıkla ... Kroox#7029 deneye bilirsiniz eğer olmasa siz bana kendi etiketinizi atabilirsiniz. Eğer olmasa Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun. discord sunucuma gelebilirsin. Son düzenleme: 15 Ocak 2020
SelimAkoguz' Alıntı: discord ismi kullanılmıyo Genişletmek için tıkla ... Kroox#7029 deneye bilirsiniz eğer olmasa siz bana kendi etiketinizi atabilirsiniz. Eğer olmasa Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun. discord sunucuma gelebilirsin.