bilgengkhn
Yeni bir Steve doğdu!
MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.
Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:
✅ Ekip Başvuru Formunu Dolduron command /skin [<text>]:
if player's balance is greater than 15:
remove 15 from player's balance
execute console command "skin set %player% %arg-1%"
can't understand this event: 'on command /skin [<text>]' (skin.sk, line 1 : on command /skin [<text>]:') hatası veriyor nasıl cozucegımı bılmıyorum biraz skript cahiliyimJava:on command /skin [<text>]: if player's balance is greater than 15: remove 15 from player's balance execute console command "skin set %player% %arg-1%"
Denemedim, çalışmama olasılığı var.
command /skin [<text>]:
trigger:
if player's balance is greater than 15:
remove 15 from player's balance
execute console command "sr set %player% %arg-1%"
plugin skin restorer sr dogru ama tekrar denedım bu sefer skin çalısmıyorKod:command /skin [<text>]: trigger: if player's balance is greater than 15: remove 15 from player's balance execute console command "sr set %player% %arg-1%"
sr set komutundan emin değilim, komutu değiştirebilirsin.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.