Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhabalar bi skript istiyorum oyuncuya 1 adet zombi spawner ve 50.000 TL Oyun parası vermesini istiyorum
silkspawner kullanıyorum
silkspawner kullanıyorum
Moonshine
Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Selam, ALIŞ: öneki sadece market kategorisinde kullanılabilir. Belirtilen önek değiştirildi, iyi forumlar.
Kod:
command /hediye:
trigger:
execute console command "tm msg %player% &c⋆ &b&lHediyeleriniz &c⋆\n&fVeriliyor."
wait 2 second
execute console command "ss give %player% zombi 1"
execute console command "eco give p 50000%"
wait 2 seconds
execute console command "tm msg %player% &c⋆ &b&lHediyeleriniz &c⋆\n&fBaşarıyla verildi."
Son düzenleme:
sadece 1 kez kullanılmasını istiyorum kusura bakmayın yazmayı unutmuşumBuyrun Sıkıntı olursa yazabilirsin denemedim.Kod:command /hediye: trigger: execute console command "tm msg %player% &c⋆ &b&lHediyeleriniz &c⋆\n&fVeriliyor." wait 2 second execute console command "ss give %player% zombi 1" execute console command "eco give p 50000%" wait 2 seconds execute console command "tm msg %player% &c⋆ &b&lHediyeleriniz &c⋆\n&fBaşarıyla verildi."
Moonshine
Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Kod:
command /hediye:
trigger:
if {hediyealdi::%player%} is not set:
set {hediyealdi::%player%} to 1
execute console command "tm msg %player% &c⋆ &b&lHediyeleriniz &c⋆\n&fVeriliyor."
wait 2 second
execute console command "ss give %player% zombi 1"
execute console command "eco give p 50000%"
wait 2 seconds
execute console command "tm msg %player% &c⋆ &b&lHediyeleriniz &c⋆\n&fBaşarıyla verildi."
else:
execute console command "tm msg %player% &c&lHATA /n&4Bu hediye yanlızca 1 kez alınabilir!"
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.