Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
Minecraft Sunucu Kiralama
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
MinecraftTR Reklam Alanı
Reklam satın al!

Play.CraftaleTR.Com | Anarşi - SkyBlock | Kalitenin Farkını Hisset!

Sunucu IP Adresi
Play.CraftaleTR.Com
Oyun Sürümü
1.8 - 1.16
Sunucu Slotu ∞
Sevmek sevmekse eğer, sevmek sevmemektir.
Katılım
6 Haziran 2018
Mesajlar
82
Tepki puanı
95
Puanları
1,365
Discord
vicdum#0654
Biz kimiz?
Biz 6 yıldır minecraft oynayan ve bir çok projede bulunan 2 arkadaşız. 6 yıl sadece ortak süren arkadaşlığımızın süresi ancak bu konularda daha da eskiyiz o yüzden bize güvenebilirsiniz.Sorunlar konusunda da pek ısrarcıyız bir sorun oluşursa onu çözmeden duramayız.

Sunucumuzda hangi oyunlar var?
Şuanda sunucumuzda 2 adet oyun bulunmakta; Anarşi ve Skyblock.
NOT:
Şuan için sadece Skyblock girişleri aktif, 1-2 hafta içerisinde anarşi kaldığı yerden devam edecektir.

Oyun Tanıtımları:

Neden anarşi sunucusu?

Lütfen bilgisizlikten olduğunu sanmayın, eski projelerimize göz atabilirsiniz. Anarşi düşüncesi ilk başta oyuncu olarak çok hoşuma gitti ve 2b2t sunucusuna girmeyi düşündüm ve şansımı denedim uzunca bir süre bekledikten sonra restart geldi ve restartdan sonra sunucuya girmiştim. Spawndan uzaklaşmaya çalışırken oyundan attı ve tekrar girmeye çalışmadım bile çünkü 20£ bağış yapmasam oyunda barınamazdım bile. O yüzden Türk sunucuları test ettim ve fark ettim ki tam anlamıyla sorunsuz bir sunucu yoktu. Ben de bu sebepten arkadaşıma danıştım ve bu noktadayız.





Anarşi oyun tipi nedir?


Oyuncuların yönetim kadar güçlü olduğu, kuralları en güçlü oyuncuların belirlediği bir oyun türüdür. Vanilla oyun deneyimine ekstra özellikler ekleyerek sizlere sunduğumuz bu oyunda siz de erkenden güçlenmeye başlayarak oyun içerisindeki en güçlü takıma sahip olabilirsiniz. Anarşinin tek bir kuralı var, o da kural olmamasıdır. Yapmanızı istemediğimiz bazı şeyleri sunucuda engelledik ancak bir şekilde bu engeli geçerseniz, bir kural yok. İstediğinizi yapabilirsiniz, istediğiniz gibi eğlenebilir ve sunucunun hakimiyetini elde edebilirsiniz!



Hile serbest mi?


Evet, bazı hileler serbest ancak şöyle bir şeyi hatırlatmalıyız ki dupe ve sunucu performansını düşürebilecek bazı hileler engelli. (Lütfen 2b2t örneğini vermeyiniz orada ki olaylar eğer dupe keşfederseniz ban yemiyorsunuz ama fixlenebiliyor. Fly konusunda fly speed vs engelli ama elytra+ engelsiz).



Girişte sıra bekleme olayı var mı?


Sunucuyu optimize ederek en verimli hale getirmeye çalışıyoruz, bu sayede tahminlerimize göre +200 kişi kapasiteye kadar çok kolayca dayanabileceğini düşünüyoruz. O yüzden girişte bekleme olayı yok ve sunucu performansını düşüş yaşayana kadar da böyle bir olay getirmeyi düşünmüyoruz.



Ban yeme şansımız var mı?


Sunucudaki Anarşi oyununda kural olmadığı için hiç bir şekilde yasaklanma şansınız yok ancak discord ve sunucunun diğer bölümlerinde kurallarımız olduğu için lobiden yasaklanarak oyuna giremeyebilirsiniz.



Sohbette durmadan dönen küfürlerden nasıl korunacağız?


/sustur <oyuncu> komutu ile istediğiniz kişi susturabilirsiniz. Bu şekilde susturduğunuz kişinin mesajları sohbetinizi kirletmeyecek.



Lag var mı yada harita hızlı yükleniyor mu?


Lag olmaması için elimizden gelen her şeyi yaptık güçlü bir makineye kurulduk ve oyun içi optimizasyon yaptık. Harita oyun sırasında performans kaybına uğratmasın diye de önceden 10.000*10.000 blokluk (390.625 Chunk) bir alanı önceden oluşturduk.


SÜRÜM



Sunucu 1.15.2 alt yapısında kuruldu ve 1.15.2 - 1.8 arasında tüm versiyonlar ile girişlere açıldı. Ancak sunucudan en iyi şekilde yararlanmak ve düzgün bir oyun keyfi almak için 1.15.2 versiyonu ile oynamanız gerekiyor. Daha eski sürümler ile girdiğiniz taktirde bir çok yeni bloğu göremeyecek, yeni versiyonlarda gelen özelliklerden yararlanmakta güçlük çekeceksiniz.






ÖZEL OLUŞTURULMUŞ HARİTA



Anlatmak uğraşmak yerine fotoğraflara geçiyorum direk.




2020-04-06_21.59.14.png

2020-04-06_21.48.23.png

2020-04-06_21.43.28.png

2020-04-06_21.41.34.png

2020-04-06_21.40.33.png

2020-04-06_21.33.56.png

2020-04-06_21.32.22.png

2020-04-06_21.31.33.png

2020-04-06_21.29.08.png

Coming Soon


SORABİLİCEĞİNİZİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ SORULARIN SONUNA GELDİK



Sunucunun özellikleri

RAM » +10 GB

İşlemci » İntel i7

Lokasyon » Türkiye

İp adresi » Play.CraftaleTR.Com


logo (1).png

Sunucumuzda görmek istediğiniz tüm isteklerinizi discord sunucumuzdan, sitemizden ya da konu altından bize belirtebilirsiniz. Elimizden geldiği sürece sunucuya yenilikler getirmek, istekleriniz doğrultusunda geliştirmek, eğlenceli dakikalar yaşayacağınız anlar sunmak için her zaman çabalıyor olacağız. Esenlikle Kalın..


Kopyalanabilir IP: Play.CraftaleTR.Com
 
Son düzenleme:
Sevmek sevmekse eğer, sevmek sevmemektir.
Katılım
6 Haziran 2018
Mesajlar
82
Tepki puanı
95
Puanları
1,365
Discord
vicdum#0654
Sunucu Aktif! Güncellemeler yolda, bir çok hata giderildi. Tüm istek ve önerileriniz için discord sunucumuza katılabilirsiniz.

Play.CraftaleTR.Com - Kalitenin Farkını Hisset!
 
Yeni bir Steve doğdu!
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
45
Tepki puanı
9
Puanları
0
Discord
Başarılar Bora bey sunucunuz efsane batihost yetkilisinin sunucusu kötü olmaz zaten ;)
 

Üst