Hoş Geldin!

MinecraftTR.COM - Türkiye'nin en büyük minecraft platformu.

MinecraftTR.COM minecraftla alakalı araçları kullanıma sunuyor. Her şey burada; skript, plugin, doku paketleri, shaderlar, modlar, mcpe, minecraft sunucu kurulumu ve sunucularınızla alakalı yaşadığınız sorunları çözmenize yardımcı olabilecek rehberler ve tüm minecraft haberleri.

Sitemize kayıt olarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!
batihost minecraft server kirala
MinecraftTR Reklam Alanı
AlenasNetwork.Com

[play.imortaluz.tk] 1.16.5 Towny | Meteor | Kuşatma Savaşları | Kanlı Ay | Çanta | Dünya Haritası ve Daha Fazlası... www.imortaluz.play.tc

Sunucu IP Adresi
play.imortaluz.tk
Oyun Sürümü
1.16.5
Sunucu Slotu ∞
200
Yeni bir Steve doğdu!
Discord
1)- anasayfa.png 2)- hakkımızda.png 3)- sistemler.png 4)- makine.png 5)- yetkililer.png
t89ly48.png

hjhn2we.png

81o34x1.png

Sunucumuz yeni açılmış olup siz değerli oyuncuların desteğine ve geri dönüşlerine ihtiyacı vardır. Farkli bir deneyim ve eğlence amaçlıyorsanız sunucumuza gelebilirsiniz. Her türlü yardım almak için adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Yetkili alımları mevcuttur lütfen discord üzerinden iletişime geçiniz. Ayrıca üzerinden beni takip etmeyi unutmayın birlikte oyunlar oynuyoruz lav yükseliyor vs.

Öneri ve fikirlere açığımdır sunucuyu geliştirecek fikirlerinizi bana bildirip yardımcı olabilirsiniz.

(Not: Tanıtım resimleri alıntıdır. Ücretsiz bir şekilde paylaşılmış olup gerekli yerler düzenlenip editlenmiştir.)

Sitemiz:
Haritamız: iscord:
Twitch Kanalım:
İp Adresimiz: play.imortaluz.tk

Yeni bir Steve doğdu!
Discord
86xrr2l.png

AKTİFİZ SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ.

Son düzenleme: