Luki
Elite madenci.
- Web Sitesi
- www.marianetwork.net
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Arkadaşlar Yaklasık olaraktan 3 ay dır açmış olduğum serverı yönetiyorum serverın düzenini sürekli değiştiriyorum pluginlerim kötü olduğu için bana en iyi şekilde plugin paketi yapabilecek birisini arıyorum bana skyblock plugin paketi yapabilecek bir arkadaş arıyorum yardımcı olabilecek varsa yazsın
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
ben olabilirim discord ekle İlkay#1285
Her eline para geçen sunucu açıyor, yapmayın böyle.
Kendi işinizi kendiniz halletmeyi çabalamalısınız, yoksa gelecekte büyük zorluklar yaşayabilirsiniz.
Fakat zorluklardan vazgeçmediğiniz ve bunlara katlandığınız için sizi tebrik ediyorum.
Kendi işinizi kendiniz halletmeyi çabalamalısınız, yoksa gelecekte büyük zorluklar yaşayabilirsiniz.
Fakat zorluklardan vazgeçmediğiniz ve bunlara katlandığınız için sizi tebrik ediyorum.
KR1PT0N
#PÖH
- Web Sitesi
- ayyildiz.org
Hiç bir pluginer pluginerin olupta ücretsiz paket yapmaz 
kolay gelsin
kolay gelsin
Admin
- En iyi cevaplar
- 1
sene 2015,Hiç bir pluginer pluginerin olupta ücretsiz paket yapmaz
kolay gelsin
bir sunucu ortada kalmış aylık ücreti ödenmiş ama ilgileneni yoktu.
rehber, moderatör, admin derken paneli almıştım adamdan.
sunucuyu öyle bir adam etmiştim ki, 500 TL kazanmıştım bu benim hakkımdı, istesem bu parayı ikiye bölmeyip kendim harcayabilirdim..
tabi gayet düzgün bir şekilde adamı çağırıp bölüştüm parayı, adam şaşkına dönmüştü o bile gözlerine inanamamıştı, işte o gün var ya o gün.
o günden bu yana bir daha sunucu açma kapatma, işlerinde ne başarılı olabildim ne de o gün yaşadığım heves kalmadı
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.