Serverim panelden 200 kişi yapmama rağmen 1 kişi gözüküyor. Acil yardım lütfen

illernex

Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
1590769260402.png

Rabisudan server açtım ve hazır opskyblock paketini kullandım. Ancak paneldende server.properties dosyasındanda 200 kişi olmasına rağmen 1 kişilik gösteriyor serveri. Lütfen yardım edin.
NOT: Pluginler arasında motd manager yok. Essentials den baktım bulamadım pek bişey. Fazla anlamıyorum pluginlerden zaten yardım ederseniz sevinirim.

sinantan

Seçkin madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Varsa ServerListPlus configini inceler misin? Bungeecord kullanıyorsan max-players ayarını bungeecorddan değiştirmek gerek.
Plugin listeni atarsan daha kolay yardım bulursun.

mustafabeyefendi

İt's not your business mate
Ekli dosyayı görüntüle 10732
Rabisudan server açtım ve hazır opskyblock paketini kullandım. Ancak paneldende server.properties dosyasındanda 200 kişi olmasına rağmen 1 kişilik gösteriyor serveri. Lütfen yardım edin.
NOT: Pluginler arasında motd manager yok. Essentials den baktım bulamadım pek bişey. Fazla anlamıyorum pluginlerden zaten yardım ederseniz sevinirim.
Size bir sorun yaratmaz bu sunucuda 5 kişi olsa 5/6 olarak gösterir.Bunu karşılayan bir çok eklenti bulunmakta.Plugin listenizin bir fotoğrafını atarsanız daha kolay yardımcı olunur kaldırmak isterseniz.

hzmablung

Yeni bir Steve doğdu!
Web Sitesi
www.gnomc.com
CleanMOTD kullanıyorsanız ayarları inceleyin.

HAKaracam

Yeni bir Steve doğdu!
sınırsız Slot olabilir.