arasbey
Seçkin madenci.

Bu eklenti sunucunuza istediğiniz şeylerin rehberini veya tanıtımını yapmanıza olanak sağlıyor. Tanıtıma giren oyuncuyu belirlediğiniz bölgelere ışınlar ve o bölgedeki belirlediğiniz efektleri oyuncuya verir.
Özellikleri
- İstediğiniz kadar tanıtım oluşturabilirsiniz.
- İstediğiniz kadar bir tanıtımda nokta belirleyebilirsiniz.
- Her nokta için benzersiz ayarlamalar yapabilirsiniz.
- İlk defa tanıtıma girerse bir oyuncu ona ödül verebilirsiniz. (MySQL Destekli)
- Tanıtımı başlatmanız için komut, bloğa sağ tıklatma veya NPC sağ tıklatma yaparak tanıtımı başlatabilirsiniz.
- Bütün ayarlamaları oyun içi komutlarla yapabilirsiniz.
- Bütün tanıtımlar için istatistik bilgisi.
- Tanıtıma giren oyuncunun istediğiniz komutlarını engelleyebilirsiniz.
- Hafif bir eklenti. Arka planda çalışmaz.
- Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.destekliyor.
- Title mesaj desteği.
- Actionbar mesaj desteği.
- Ses desteği.
- Oyuncuları dondurma.
- Havai Fişek patlatma.
- İksir efektleri desteği.
- Ve dahası..
Komutları & Yetkileri
Komut | Yetki | Açıklama |
---|---|---|
/st help | servertutorialplus.command.help | Bütün komutları gösterir. |
/st create <ID> | servertutorialplus.command.create | Yeni bir tanıtım oluşturursunuz. |
/st remove <ID> | servertutorialplus.command.remove | Var olan bir tanıtımı silersiniz. |
/st addpoint <ID> | servertutorialplus.command.addpoint | Belirtiğiniz tanıtıma yeni bir bölge (nokta) eklersiniz. |
/st removepoint <ID> <Bölge Numarası> | servertutorialplus.command.removepoint | Belirtiğiniz tanıtımdaki bir bölgeyi silersiniz. |
/st info (ID) | servertutorialplus.command.info | Tanıtımlar hakkında bilgi verir. |
/st player <Oyuncu> | servertutorialplus.command.player | Belirtiğiniz oyuncunun istatistiklerini görüntülersiniz. |
/st play <ID> (Oyuncu) | servertutorialplus.command.play | Belirtiğiniz tanıtımı başlatırsınız. |
/st quit | servertutorialplus.command.quit | Tanıtımdan çıkarsınız. |
/st playpoint <ID> <Bölge> | servertutorialplus.command.playpoint | Belirtiğiniz tanıtımdan belirtiğiniz bölgeyi oynatırsınız. |
/st setblock <ID> | servertutorialplus.command.setblock | Belirtiğiniz tanıtımı tıklanabilir bloğa yerleştirirsiniz. Oyuncular o bloğa tıkladığında tanıtım oynatılır. |
/st reload | servertutorialplus.command.reload | Eklentiyi yeniler. |
/st save | servertutorialplus.command.save | Ayarladığınız tanıtımları dosyaya kaydeder. |
/st npc <add/remove/bind/text/height> <Değer> | servertutorialplus.command.npc | NPC Eklemenizi sağlar. |
/st edit <ID> <invisible/rewards/permission/ blockcommands/commands/chatblock> | servertutorialplus.command.edit | Belirtiğiniz tanıtımdaki ayarları değiştirmenize olanak sağlar. |
/st editpoint <ID> <Bölge> <Argümantlar> | servertutorialplus.command.edit | Belirtiğiniz tanıtımdaki belirtiğiniz bölgenin ayarlarını ve efektlerini değiştirmenize olanak sağlar. |
* | servertutorialplus.tutorials.<Tanıtım ID'si> | Belirtiğiniz tanıtımın yetkisini verirsiniz. |
* | servertutorial.tutorial.bypass | Tanıtımlarda bypass özelliğine sahip olacaktır. |
Örnek Bir Tanıtım Oluşturma (Videolar)
Eklenti ile İlgili Bilgiler
Eklenti ile İlgili Bilgiler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.