Destek Talep Botu - Sunucu Yardım Asistanınız
Sunucunuzun destek sistemini modern, pratik ve etkili bir hale getiren özel yapım bir Discord botudur. İşte sunduğu bazı özellikler:
Sunucunuzun destek sistemini modern, pratik ve etkili bir hale getiren özel yapım bir Discord botudur. İşte sunduğu bazı özellikler:
Talep Sistemi Özellikleri:
!talep gonder veya /talep gonder komutu ile kullanıcılar için bir talep oluşturma mesajı gönderir.
Kullanıcılar butona tıkladığında karşılarına bir form çıkar, bu formda neden destek istediklerini belirtirler.
Otomatik olarak özel bir talep kanalı oluşturulur ve ilgili yetkililer etiketlenir.
️ Yetkili Araçları:
Talebi Devral – Yetkili bu butona tıkladığında sistem devraldığını bildirir ve buton devre dışı kalır.
️ Talebi Kapat – Talep 5 saniye içinde kapanır ve tüm mesaj kayıtları log kanalına gönderilir.
Üye Yönetimi:

Gelişmiş Sistem Özellikleri:

Bot, moderasyon yükünüzü hafifletmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için tasarlanmıştır.
Sorularınız veya geliştirme talepleriniz varsa burdan veya discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Altyapı İndirme Linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
VirüsTotal Link:
Dipnot: Bu botu can sıkıntısından yapmak istedim isteyen alıp kullanabilir basit bir bot oldu ilerde yeni sistemler eklemeyi düşünüyorum.