Sol Banner
Sağ Banner

Paylaşım [ÜCRETSİZ] Ticket Bot Altyapısı

wLiderr0

Elmas madencisi.
Ayın En Çok Mesaj Atanı
Web Sitesi
luxesnw.com
Destek Talep Botu - Sunucu Yardım Asistanınız
Sunucunuzun destek sistemini modern, pratik ve etkili bir hale getiren özel yapım bir Discord botudur. İşte sunduğu bazı özellikler:

Talep Sistemi Özellikleri:
!talep gonder veya /talep gonder komutu ile kullanıcılar için bir talep oluşturma mesajı gönderir.
Kullanıcılar butona tıkladığında karşılarına bir form çıkar, bu formda neden destek istediklerini belirtirler.
Otomatik olarak özel bir talep kanalı oluşturulur ve ilgili yetkililer etiketlenir.

Yetkili Araçları:
Talebi Devral
– Yetkili bu butona tıkladığında sistem devraldığını bildirir ve buton devre dışı kalır.
Talebi Kapat – Talep 5 saniye içinde kapanır ve tüm mesaj kayıtları log kanalına gönderilir.

Üye Yönetimi:
➕ !talep ekle @Kullanıcı – Mevcut talep kanalına başka bir kullanıcı eklenebilir.
➖ !talep çıkar @Kullanıcı – Kullanıcı, talep kanalından çıkarılabilir.

Gelişmiş Sistem Özellikleri:
✅ Kullanıcı dostu arayüz
✅ Otomatik kayıt/log sistemi
✅ Dinamik buton & form entegrasyonu
✅ Rol kontrollü yetkili erişimi
✅ Üyeler ekleme çıkarma

Bot, moderasyon yükünüzü hafifletmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için tasarlanmıştır.

Sorularınız veya geliştirme talepleriniz varsa burdan veya discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.​

Altyapı İndirme Linki:

VirüsTotal Link:

Dipnot: Bu botu can sıkıntısından yapmak istedim isteyen alıp kullanabilir basit bir bot oldu ilerde yeni sistemler eklemeyi düşünüyorum.
image1.png
image2.png
image3.png
image4.png
image5.png

Yeni Mesajlar