Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhabalar Sizden istiyeceğim skript şudur : oyuncular öldüğünde benim belirleyeceğim dünyada doğması yani şöyle arenada öldüyse arenanın spawnında doğucak veya fps areneda öldüyse fps arenanın spawnında doğudacak
2. isteğimde şudur : oyuncular arenadan spawnda ışınlanınca üstündeki itemlerin silinmesi buna üstündeki zırhlarda dair
bu skripti yapabilecek varsa çok minnettar olurum şimdiden teşekkür ediyorum
2. isteğimde şudur : oyuncular arenadan spawnda ışınlanınca üstündeki itemlerin silinmesi buna üstündeki zırhlarda dair
bu skripti yapabilecek varsa çok minnettar olurum şimdiden teşekkür ediyorum
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Silindi.
Son düzenleme:
Umarım istediğiniz şey budur:
Kod:options: set {arenadeath::%player%} to false set {fpsarenadeath::%player%} to false on command /arenasetspawn: trigger: if player has permission "*": set {arenaspawn} to location of player else: send "&cBunun için yetkin yok!" to player on command /fpsarenasetspawn: trigger: if player has permission "*": set {fpsarenaspawn} to location of player else: send "&cBunun için yetkin yok!" to player on death: if player is in world "Arena": set {arenadeath::%player%} to true if player is in world "FPSArena": set {fpsarenadeath::%player%} to true on respawn: if {arenadeath::%player%} is true: teleport player to {arenaspawn} set {arenadeath::%player%} to false if {fpsarenadeath::%player%} is true: teleport player to {fpsarenaspawn} set {fpsarenadeath::%player%} to false
Silindi.
Son düzenleme:
options:on command yazarken komut " içinde olması gerekiyor diye biliyorum yani örnek vereyim:
command /pandorasetspawn: #bu komut oluştururken
on command "/pandorasetspawn": #buda varolan komutu kullanmayı algılarken demek oluyor.
veya siz bana kullandığınız skripti yollayın ben onu gözden geçireyim.
set {pandoradeath::%player%} to false
set {açikalandeath::%player%} to false
on command /pandorasetspawn:
trigger:
if player has permission "*":
set {arenaspawn} to location of player
else:
send "&cBunun için yetkin yok!" to player
on command /açikalansetspawn:
trigger:
if player has permission "*":
set {fpsarenaspawn} to location of player
else:
send "&cBunun için yetkin yok!" to player
on death:
if player is in world "açikalan":
set {pandoradeath::%player%} to true
if player is in world "pandora":
set {açikalandeath::%player%} to true
on respawn:
if {pandoradeath::%player%} is true:
teleport player to {pandoraspawn}
set {pandoradeath::%player%} to false
if {açikalandeath::%player%} is true:
teleport player to {açikalanspawn}
set {açikalandeath::%player%} to false
Silindi.
Son düzenleme:
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.