LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Yandex Yıllar Sonra Logosunu Değiştirdi!!
Yandex'in logosu değiştirildi. Arama motoru olarak kurulan ve yıllar içerisinde Google'ın alternatifi haline gelen şirket, artık daha modern bir logo kullanıyor. Şu an yalnızca arama motorunda kendini gösteren logo, ilerleyen dönemlerde tüm hizmetlerde yer alacak.
Yeni Logosu
Yandex'in logosu değiştirildi. Arama motoru olarak kurulan ve yıllar içerisinde Google'ın alternatifi haline gelen şirket, artık daha modern bir logo kullanıyor. Şu an yalnızca arama motorunda kendini gösteren logo, ilerleyen dönemlerde tüm hizmetlerde yer alacak.
Yeni Logosu
Eski Logosu
Moderatörün son düzenlenenleri:
Mertcan06bey
Elite madenci.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Eski logosuyla karşılaştırmak isterdim ama konuda eski logosunu bulamadım.
- İyi Forumlar.
- İyi Forumlar.
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Google'dan bulabilirsinizEski logosuyla karşılaştırmak isterdim ama konuda eski logosunu bulamadım.
- İyi Forumlar.