Sol Banner
Sağ Banner
  • Ekip Arkadaşları Arıyoruz!

MinecraftTR topluluğunu birlikte büyütmek istiyoruz!
    Aktif ve gönüllü olarak katkı sağlayabilecek Editör, Yazar, Yazar Ekip Lideri, Minecraft Uzmanı, XenForo Developer ve Yönetici rollerinde ekip arkadaşları arıyoruz.

Yeteneğine güveniyor ve topluluğa katkı sağlamak istiyorsan başvurunu bekliyoruz:

✅ Ekip Başvuru Formunu Doldur

Rehber Yönetim Postası Oluşturmak

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.

edergo

Seçkin madenci.
Yasaklandı
Web Sitesi
voiceofstudents.net
g6LZDZ.png

Herkese selam,
Ben Batıhost'tan Kağan. Bu tanıtım konumda sizlerle, ister sunucunuza ister sitenize dair yönetim postası oluşturacağız.

Öncelikle, bizden aldıysanız, alan adınızın bir "Yönlendirme ve Tanıtım Sayfası" hizmetiniz olması gerekir. Bu .

Hemen ardından "E-posta Hesapları" sayfasını seçiyoruz. (İsteğe bağlı E-posta yönlendiricileri de kullanılabilir. (Bu işlem basit olduğu için bunu anlatmadım.))

Screenshot at Jun 01 16-44-19.png

Sonrasında istediğimiz posta kutusunu ayarlamak için yeni bir posta kutusu oluşturuyoruz.

Screenshot at Jun 01 16-48-15.png

- Kullanıcı Adı: xx@alan_adı.uzantısı formatındaki posta adresinin "xx" değeridir.
- Şifre: Posta kutusuna girmek için kullandığınız parolanızdır.
*- E-posta Kotası (Meg): E-postanın alabileceği posta kapasitesidir. Megabyte üzerinden hesaplanır.
*- Send Limit: Gönderilebilecek posta limitidir.

*: Bu değerler için 0, limitsizdir.

Ve sonrasında "Yarat" butonuna tıklayarak posta kutumuzu açıyoruz. E-posta servisine erişmek için tıklayın.

Bol şans!
- Batıhost Destek Ekibi

Son düzenleme:

Üst Alt