LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Youtube Api Key Alma
Müzik botu yapanlar için önemli olan Youtube Api Key aşağıdaki adımları takip ederseniz alabilirsiniz.
Müzik botu yapanlar için önemli olan Youtube Api Key aşağıdaki adımları takip ederseniz alabilirsiniz.
- Önce developers sitesine gidip giriş yapın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
- "Yeni Proje" yapın ve bir isim girin.
- Arama kısmına "YouTube Data API V3" yazın ve aktifleştirin.
- Kimlik Bilgileri kısmına gidin ve "Kimlik Bilgilerini Oluşturun" tuşuna basın ve "API Anahtarı" na basın.
- İşte , Google API Key'iniz elinizde!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Bir aralar discord müzik botu yapmayı denemiştim vee bunu bilmediğim için yapamamıştım
. Sayende artık yapabilirim 
LyloN
Ne Mutlu Türküm Diyene!
owooo şimdiden hayırlı olsun o zamanBir aralar discord müzik botu yapmayı denemiştim vee bunu bilmediğim için yapamamıştım. Sayende artık yapabilirim
![]()
Teşekkürler Efenim.owooo şimdiden hayırlı olsun o zaman![]()
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.