minecrafttr aramıza katil!
batihost minecraft server kirala
Satın Al
MinecraftTR Reklam Alanı
Satın Al
Satın Al
Satın Al

HanedanSurvival Uzaytekin Rezilliği Ve Sunucu Reklamı

Elite madenci.
Katılım
3 Nisan 2021
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
995
Discord
Merhabalar Değerli MinecraftTr Halkı,

Bu kara liste konusunu 1 ay önce de açılacaktı lakin uğraşmak istemedim büyüklük bizde kalsın dedim. Fakat sesimi çıkarmadıkça @uzaytkn adlı şahıs yine yapacağını yapıyor. Bu sefer karaliste konusunu açmakta karar verdim bu tarz d********* ve hak yiyenlerin karşısına susarsak ülkemizde ve bu piyasada herhangi bir gelişme olmayacağını belirteyim. Beni çoğu kişi tanıyordur. Ben de sizleri tanıyorum. kimi zaman tanıdıklarımla bir tartışmalarımız oldu kimi zamanda dostlarımla. En sonunda hepsiyle sorunlarımı anlaşarak çözdüm fakat bu şerefsizliğin karşısına susayım diyorum sustukça bunun egosu daha da kalkıyor. Ve dün açtığı konuda hem şerefi ve kişiliğinin olmadığını gördüm. Burada konu bana yapılan değil bu kişilere sesimizi çıkarmadıkça yaşanan şeyleri anlatmak için açıyorum konuyu

Şimdi bundan 40-50 gün önce OyuncuHanedanı adlı sunucuyu satın aldım. Bana satılmadan önce Uzay adlı şahıs Batuhan adlı şahısa 10BİN tl ye satarak bunu güzel bir şekilde kazıkladı. Kazıkladıktan Sonra ise kendilerine yetkiyi bıraktılar ve bunun ekibi sunucudaki tüm insanları banlamaya başlayıp sövmeye başladılar. Şehitlerimize ve Azerbeycanlı kardeşlerimize ağır şekilde sövmeye başladılar. Ve oyuncuları tehdit ederek sunucudan çıkarmaları için ellerinden gelenini yaptılar. Tam o sırada batuhan adlı arkadaş bana yazdı rica etti sunucuyu satın almam için ben de kabul ettim. Kabul etme nedenim oyunculara yapılan haksızlık ve dolandırıcılık için oradaki kitleyi kıyamadım ve satın aldım. Sunucuyu 1 hafta içerisinde içindeki herşeyi güncelleyip en güzel haline kadar getirdim. Tabi bu süreçte uzay ve veled takımı durur mu? Tabiki de hayır. Benle ilgili birşey sallamalar, küfürler, adamlarını gönderip benle dalga geçmelerini, beni ve ekibimi kışkırtmak için ellerinden gelenini yaptılar.

Fakat sustum çünkü uğraşmak istemedim. Sunucuyu devir aldıktan birkaç gün sonra HanedanSurvival adlı bir sunucu açıldı. Bilin bakalım o sunucu nasıl bir şekilde açıldı. OyuncuHanedanında olan paketlerin aynısını açıp sadece renk kodlarını değiştirerek kitleyi ve sunucuyu açmaya başardı ve hatta sunucunun %75 i bot ile dolu Online Sayısında 150 kişi gözüküyor fakat sunucuya girince 50 kişi olarak oynuyorlar 50 kişisinin de 20 kişisi yan hesaplardan oluşmaktadır. Sunucunun logosunu, paketlerini herşeyiyle aynı şekilde açıp sunucuyu açtılar. Şimdi de size aşşağıda karışık şekilde kanıtlar sunacağım. Şimdi onun tarafından şöyle bir savunma gelecek -Siz o paketleri ve logoları kullanmıyorsunuz ben de onları kullanabilirim istediğim gibi bir yanıtı olacağından eminim. O paketleri kullanmasam bile benden izinsiz şekilde sunucumun paketlerini ve logolarını kullanıp açamazsın bu da bir yanıt olarak olsun. Kendisi benden Geyser UUİD leri bile sıfırlamamı istedi ben de sıfırladım diyerek onu geçiştirdim. Geçiştirmesem kafamı yiyecekti. Neymiş aynı UUID olursa sunucusu açılmıyormuş girişleri yapılmıyormuş. Ben de hehe sildim diyerek geçiştirdim. Ama ne mümkünse sunucusu açıldı sildim kelimesinden sonra. Discord sunucusuna bile kayıt sistemini getirdi çektiği kişileri görmemem için böylece onun yaptığı bir mallık oldu.

Screenshot_5.png
Screenshot_6.png

evet bakın bu da gördüğünüz üzere benden yeniden kurmamı istediğini söyledi ve böylece bana verdiği paketleri tekrar kullanıp sunucusunu açtığını görmektesiniz. Ona rağmen birşey demedim sustum. Dün açtığı konuda skyblock paketini de açtığını görünce sinirlerim tavana çıktı ve bu şahısı Minecrafttr topluluğundan ceza yemesi için herşeyi yapacağım.

Onun Sunucusunda olan paketlerin Ekran Görüntüsünü şuan bu bölümde veriyorum;
hanedanlogo.png

Hanedan logo kısımını görüyorsunuz ve altta verdiğim linkteki pakete dikkatlice inceleyin.
https://minecrafttr.com/konu/play-h...i-java-bedrock-1-16-5-1-20-4.8331/#post-39058
https://minecrafttr.com/konu/play-h...nigamesler-ve-daha-fazlasi-java-bedrock.8330/
HanedanSurvival Lobi Paketi;
Screenshot_18.png
Screenshot_20.png
Screenshot_19.png
Screenshot_21.png
Screenshot_23.png
Screenshot_22.png

Şuan ise uzay adlı şahıstan aldığım OyuncuHanedanı adlı sunucu görsellerini iletiyorum.
oyuncuhanedanılogo.png
Oyuncuhanedanı logosu şuan değişti çünkü aynı logoyu kullandığı için aynı logoyu kullanmak istemedik. Paketleri de aynı şekilde değiştirdim. Değiştiririm fakat kullanabilecekleri anlamına gelmiyor.

OyuncuHanedan SkyBlock Paketi;
Screenshot_7.png
Screenshot_9.png
Screenshot_12.png
Screenshot_14.png
Screenshot_14.png
Screenshot_15.png
Screenshot_16.png

OyuncuHanedanı Lobi Paketi;

Screenshot_24.png
Screenshot_25.png Screenshot_26.png
Screenshot_27.png

Hanedan Survival Fake Online;
Screenshot_17.png

Burada 200 kişi civarı oynadığı gözüküyor fakat sunucuya girince nasılsa 90 kişi gözüküyor.
Screenshot_23.png
Screenshot_22.png

90 kişi mevcut 90 kişinin de %50 si yan hesaplardan oluşuyor ve bizden çektiği üyelerden oluşuyor. Tabi authme kayıt dosyası olunca oyuncuları direk aynı olduğu gibi aldı.

Yan Hesaplarından Yaptığı Reklamlar, ve oyunculara yaptığı tehditler, benim hakkımda olan konuşma kısımları da aşşağıda mevcut buyrun görselleri izleyiniz.
Screenshot_28.png
Screenshot_34.png
Screenshot_20240110_214027_Discord.png


Yukarı da Sunucu içi olan reklam loglarını da görüyorsunuzdur.

Bunlar yan hesaplarından yapılan reklamların birkaçı bunlar sadece birkaç ss onları onlara atınca verdikleri tepkiye bakın.
Screenshot_30.png
Screenshot_31.png
Evet ben de sövdüm çünkü insanı delli ettiler. Yine olsa yine söverim bu arkadaşlar bu dilden anlıyorlar sadece.

Şimdi tehdit edilen bir kısım göstereyim. Bir oyuncumuzdan gelen ss ile oyuncumuzun hesabına giriş yaparak Şehitlere söverek sonra bunu oyuncumuza karşı kullanarak bizim sunucudan çıkmayı istemesini gösteren bir kanıt daha gösterelim. Oyuncumuzun adınızı sansürledim başı belaya girmemesi adına.
Screenshot_32.png
Screenshot_33.png

Evet konumuzda gördüğünüz gibi tamı tamına herşeyi anlatmış bulunmaktayım. Bu karalisteyi açma sebebim bunlara sesimi çıkarmadıkça yaptıkları alçaklığı da artıyor. Benim sunucumun olması umurumda değil fakat bunu başka birine de yapabilir buna müsade etmeyeceğim ve etmem. Ve en önemlisi hiçbir zaman hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin vazgeçerseniz savaşı siz kaybetmiş olursunuz. Her zaman güçlü kalın kim tehdit ederse etsin yine dinlemeyin arkanızda kapı gibi aileniz olduğu sürece ve sizin de mantıkla hareket ettiğiniz sürece size herhangi bir şey olmayacaktır. Buna güvenebilirsiniz.

NOT: Söz edilen paketler sunucu açmak isteyip te açamayan arkadaşlar için çok ucuza da satılacaktır. Kendileri map değiştirip düzgün bir şekilde sunucularını açabileceklerdir. Bu paketleri satmak istemezdim bende kalmasını istedim fakat bu yaptığına karşılık hem Topluluklardan uzaklaştıracağım hem de onun açtığı sunucu nasıl olurmuş onu göstermiş olurum.

Paketi de kullanabilirim gibi cümlelerini de duymak istemiyorum sunucuyu nasıl devir ettiysen artık o sunucunun paketleri ve logoları olarak kalır aynı şekilde bir daha açamazsın ve üstelik aynı adla hiç açamazsın. Herkese iyi forumlar dilerim.
 
Son düzenleme:
Elite madenci.
Katılım
3 Nisan 2021
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
995
Discord
Konuya herhangi extra yanıt sağlanmayacaktır. Herhangi bir durumda İlgili yetkililerin discord hesabıma ulaşmasını talep etmekteyim. Discord: xMadzzy
 
Son düzenleme:

Üst