- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Batihost sunucuları uzak masaüstü olarak veriyor fakat yinede bazı arkadaşlarımız ısrarla webpanel istiyorlar.
bu konuda size bunu tüm yönleriyle göstermeyi istiyoruz
başlamadan önce öğrenmeniz gereken bir iki madde var;
Sorun: Web panel'e giremiyorum?
minecraft consol ekranında addlogin kullanıcıadı yenişifre komutuyla şifrenizi değiştirebilirsiniz, bununla birlikte tekrar config dosyasını açıp, kullanıcıya yetkilerini vermelisiniz.
minecraft consol ekranında addlogin kullanıcıadı şifre komutuyla yeni bir kullanıcı oluşturabilirsiniz, örneğin yeni kullanıcıya sadece plugin editleme yetkisi, sadece sunucuyu açma kapatma yetkisi verebilirsiniz.
bu konuda size bunu tüm yönleriyle göstermeyi istiyoruz
başlamadan önce öğrenmeniz gereken bir iki madde var;
- Bizde Web panel bir plugin ile sağlanıyor bu madde de öğrenmeniz gereken pluginin adı jpanel.jar.
- Eğer panel için gerekli plugin tarafınızdan silinir ise web panel çalışmıyor, bu madde de öğrenmeniz gereken bu plugini silmemeniz gerektiği.
- web panel'i bir şekilde silerseniz, yeniden yüklemelisiniz bu madde de öğrenmeniz gereken eğer silerseniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.indirmeniz gerektiği
- indirdiğiniz programı tıkladığınızda sistem plugini açar ve minecraft-batihost/plugins/ içine kopyalar, ekrana bir mesaj gelmez. korkmayın.
Sorun: Web panel'e giremiyorum?
eğer sunucunuzu yeni aldıysanız uzak masaüstüne girerek minecraft sunucunuzun açık olduğundan emin olun!
eğer sunucunuzu yeni almadıysanız;
- minecraft sunucunuzu uzak masaüstünde kapatın,
- bu programı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.ve çalıştırın (bu aşamada bir mesaj gelmeyecek, korkmayın) ve minecraft sunucunuzu tekrar çalıştırın.
- Minecraft Sunucunuz tamamen çalıştığında
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.adresine girdiğinizde panel'i göreceksiniz.
- Uzak masaüstüne dönün, minecraft konsoluna geçin ve addlogin kullanıcıadı (örnek olarak addlogin babadagi erkan) şifre yazıp enter 'a basın.
- Kullanıcının oluşturulduğuna dair bir mesaj göreceksiniz.
- minecraft-batihost/plugins/jpanel/config.yml dosyasını açınız eğer bizim yönetim panelimizi kullanıyorsanız programın altında bulunan kullanıcı adınızı çift tıklayın.
- config dosyası geldikten sonra adınızın altındaki false değerlerini true yapın ve kayıt edin.
* Sorun: web panel'in şifresini değiştirmek istiyorum.
minecraft consol ekranında addlogin kullanıcıadı yenişifre komutuyla şifrenizi değiştirebilirsiniz, bununla birlikte tekrar config dosyasını açıp, kullanıcıya yetkilerini vermelisiniz.
* Sorun: yeni web panel' kullanıcısı oluşturmak istiyorum.
minecraft consol ekranında addlogin kullanıcıadı şifre komutuyla yeni bir kullanıcı oluşturabilirsiniz, örneğin yeni kullanıcıya sadece plugin editleme yetkisi, sadece sunucuyu açma kapatma yetkisi verebilirsiniz.