erdobaba01
Elite madenci.
Hatamı farkettirdiniz için teşekürler ama aşağılamanıza gerek yoktu konuyu düzenledim.Hileyi sanırım hile korumasını denemek için alıyorsun![]()
aşağılamadım yanlış anladınız sanırımHatamı farkettirdiniz için teşekürler ama aşağılamanıza gerek yoktu konuyu düzenledim.
vulcan ı bir hile olarak anladım ben e olduğunu bilmiyorum ama genede hatanızı telafi ettirmiş oldumHatamı farkettirdiniz için teşekürler ama aşağılamanıza gerek yoktu konuyu düzenledim.
Merhaba,Merhaba vulcan plugini satın almak istiyorum ama paypal hesabı kayıt olmak istiyor buda trde kayıtlar kapalı olduğundan alamıyorum , Paypal olan biri varsa bana geri dönüş yapabilirmi.
Ve önerdiğiniz boxpvp için hile koruması plugin önerisi varmı varsa isimlerini verirmisiniz ?
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.