Sol Banner
Sağ Banner

1.7.10 modlu server

hjul

Yeni bir Steve doğdu!
yeni server almıştım arkadaşım ile 1.7.10 modlu oynucaz ama bir türlü beceremedim yardım ederseniz mutlu olurum yapamadım çünkü cauldron vs denedim fakat birşey değişmedi sürüm değiştime özelliğide kalktığı için yapamadım lütfen yardım bekliyorum

EMREOYUN

Forumun En Eski Üyelerinden Biri
Web Sitesi
emreoyun.tk
yeni server almıştım arkadaşım ile 1.7.10 modlu oynucaz ama bir türlü beceremedim yardım ederseniz mutlu olurum yapamadım çünkü cauldron vs denedim fakat birşey değişmedi sürüm değiştime özelliğide kalktığı için yapamadım lütfen yardım bekliyorum
Bunun için Cauldron veya Forge (hangi sistemi kullanacaksanız) sayfasını oku ve yönergelerini uygula. Ayrıca hem sunucuda hem sende hem de arkadaşında aynı modlar kurulu olmalı. Ancak bu şekilde sunucuya girebilirsiniz.

hjul

Yeni bir Steve doğdu!
Bunun için Cauldron veya Forge (hangi sistemi kullanacaksanız) sayfasını oku ve yönergelerini uygula. Ayrıca hem sunucuda hem sende hem de arkadaşında aynı modlar kurulu olmalı. Ancak bu şekilde sunucuya girebilirsiniz.
cauldronun nasıl kurulacağını bilmiyorum biraz daha yardımcı olabilirmisiniz link vesaire atabilirseniz

EMREOYUN

Forumun En Eski Üyelerinden Biri
Web Sitesi
emreoyun.tk

babadagi

Who let the dogs out!
Kurumsal Üye
Onaylı Hosting
En iyi cevaplar
1
Web Sitesi
batihost.com
yves'in dışında da bir kaç portal var hatırladığım kadarıyla, yves api desteği verdiiği için kullanılıyordu ve zaten 2 3 ayda bir api desteğini değiştiriyordu.

ayrıca yapılabilir evet.
ana sürümlere destek versek bile yeter, en azından zart zurt kapandı, api desteği değişti muhabbeti olmaz.