Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhaba Arkadaşlar Hepinizi Çok seviyorum 13 mart çarşamba günü Doğum Günüm Sizce 13 mart çarşamba Doğum günümde Erkan Abi (babadagi) bana ne alır sizce? Lütfen yukarıdaki Oylarınızı verin.
SİZDE 13 MART DOĞUM GÜNÜMDE BANA NE ALIRDINIZ Lütfen bu sorularınızı Yanıtlayınız.
SİZDE 13 MART DOĞUM GÜNÜMDE BANA NE ALIRDINIZ Lütfen bu sorularınızı Yanıtlayınız.
Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Karşim ben olsam şirketin %51'ini bırakırım. Erkan abi ise %52 kral adam. Geçen dedim abi dedim param yok dedim ateşleyim kardeşim dedi hemen hesaba baktim 100 kağıt ateşlemiş. Bide beni arıyor dedi şirketin %79'unu ustune yaptım ortak dedi ben dedim tabii hemen abicim dur yapma etme batar şirket dedim dinlemedi beni sonra 1 hafta falan geçti ben seoluğa alıştım tabii. Bi baktık brüt kâra %350 bir artış önce inanmadık tabii ki. Erkan abi bankaları falan aradı muhasebeciyle konustu falan %550 bir artis olmus ben basa gecince sonra bana diyor simdi kalan %21in %20sinide vereyim diye ben dedim abi dedim yapma etme dedim dedi ii al olum bu benim sana dogum gunu hediyem aq dedi aynen boyle dedi ssler mevcuttur. %99 hissem olunca hemen kârımızı kontrol ettim %780 oranla bir artis var dedik noluyor aq erkan bey dedi ki bizim eski seo sana devredince çok sey degizti alperen falan dedi benim bi g#tum kalti acikcasi akabinde sirket bu gunlere geldi iste iyi kalkindik. Umarim kalkanlari indirmezler amen. Dgko karşim forumda çok dolaniyorsun ayıq ol.
Erenkrblt
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.MineRose.Com
Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerin ile güzel bir yıl geçirme dileğiyle.
Ben Bir an Şirketi devredicek sandım ve
konu başka yere gitti 
Aramızdaki Şanslı Kişi sendin galibaKarşim ben olsam şirketin %51'ini bırakırım. Erkan abi ise %52 kral adam. Geçen dedim abi dedim param yok dedim ateşleyim kardeşim dedi hemen hesaba baktim 100 kağıt ateşlemiş. Bide beni arıyor dedi şirketin %79'unu ustune yaptım ortak dedi ben dedim tabii hemen abicim dur yapma etme batar şirket dedim dinlemedi beni sonra 1 hafta falan geçti ben seoluğa alıştım tabii. Bi baktık brüt kâra %350 bir artış önce inanmadık tabii ki. Erkan abi bankaları falan aradı muhasebeciyle konustu falan %550 bir artis olmus ben basa gecince sonra bana diyor simdi kalan %21in %20sinide vereyim diye ben dedim abi dedim yapma etme dedim dedi ii al olum bu benim sana dogum gunu hediyem aq dedi aynen boyle dedi ssler mevcuttur. %99 hissem olunca hemen kârımızı kontrol ettim %780 oranla bir artis var dedik noluyor aq erkan bey dedi ki bizim eski seo sana devredince çok sey degizti alperen falan dedi benim bi g#tum kalti acikcasi akabinde sirket bu gunlere geldi iste iyi kalkindik. Umarim kalkanlari indirmezler amen. Dgko karşim forumda çok dolaniyorsun ayıq ol.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
benim doğum günü 11 mart. siz bana ne alıyorsunuz?
Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
çatal bıçak setibenim doğum günü 11 mart. siz bana ne alıyorsunuz?
@babadagi Doğum günün kutlu Olsun Şimdiden Benimkide 13 mart'da
dgko
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.